Πήρε το καλύτερο στην Ελευσίνα η Αναγέννηση (0-1) Κύριο
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία Super League 2
- Εκτύπωση
Νίκη με 1-0 πέτυχε το απόγευμα του Σαββάτου στην Ελευσίνα η Αναγέννηση, πετυχαίνοντας έτσι την πρώτη νίκη εκτός έδρας.
Ο αγώνας είχε λίγες ευκαιρίες με την Αναγέννηση ωστόσο αυτή τη φορά να μην δέχεται γκολ όπως στη Νέα Σμύρνη. Έτσι στο 34' με τον Μοσχάκη κατάφερε να παραβιάσει την εστία των γηπεδούχων, φθάνοντας με αυτό το γκολ στους τρεις πολύτιμους βαθμούς.
Oι γηπεδούχοι έφθασαν πρώτοι στην πρώτη καλή στιγμή στο 16' με τον Μπλάνκο να σουτάρει η μπάλα να κοντράρει και στη συνέχεια σε νέο σουτ να περνά άουτ. Η Αναγέννηση απείλησε στο 27' με κεφαλιά του Μαυριά όμως μπλόκαρε ο Μανιάτης ενώ στο 29' οι γηπεδούχοι έφθασαν κοντά στο 1-0 με τον Μπλάνκο και πάλι και προ του Κουτσόπουλου να σημαδεύει εκτός εστίας των κιτρινόμαυρων. Στο 34' ήρθε το γκολ από τον Μοσχάκη με κοντινό πλασέ που έδωσε άλλο "αέρα" στους παίκτες του Σ. Θεοδοσιάδη. Με μικρές αψιμαχίες μεταξύ φιλάθλων των δύο ομάδων στην κερκίδα και με τους γηπεδούχους "παγωμένους" να αντιδράσουν ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο χωρίς κάτι άλλο σημαντικό.
Το β' μέρος κύλησε εξαιρετικά για την Αναγέννηση καθώς δεν απειλήθηκε ουσιαστικά καθόλου με τους γηπεδούχους του Πανελευσινιακού να μην μπορούν να διασπάσουν την άμυνα της Αναγέννησης. Μία καλή προσπάθεια για τους κιτρινόμαυρους είχε ο Μαυριάς όμως το σουτ του πέρασε άουτ στο 64'.
Πανελευσινιακός (Δημόπουλος): Μανιάτης, Παληγεώργος, Ανδρίκος, Λίτσος, Τσίγκρος, Κασνέτσι, Μποτωνάκης (59' Γκεμίσης), Τσολακίδης, Πούρνος (62' Χαλιώτης), Πλαβούκος, Μπλάνκο.
Αναγέννηση Καρδίτσας (Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Σάββας, Μπλέντι, Γκόλιας, Κισκαμπάνης, Καραχάλιος, Μαυριάς, Πιτταράς (62 Σκαθαρούδης), Τσούκαλος (85' Υφαντής), Μπιτέλης, Μοσχάκης (70' Ακασού).
Νίκες εκτός έδρας πέτυχαν επίσης Παναχαϊκή και Καλλιθέα, ενώ Εργοτέλης και Ολυμπιακός Βόλου αξιοποίησαν τις έδρες τους. Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε ο αγώνας του Κισσαμικού με τον Αχαρναϊκό.
Στον αγώνα που έκλεισε χρονικά το Σάββατο Απόλλων και ΑΕΛ έμειναν στο φτωχό 0-0 με τους φιλοξενούμενους να χάνουν το σερί νικών τους αλλά παραμένοντας αήττητοι για μια ακόμα αγωνιστική.
Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής:
Τρίκαλα - Κέρκυρα 3-2 (Παρασκευή)
Εργοτέλης - Παναιγιάλειος 3-2
Πανελευσινιακός - Αναγέννηση Καρδίτσας 0-1
Πανσερραϊκός - Παναχαϊκή 1-2
Ολυμπιακός Βόλου - Λαμία 1-0
Ζάκυνθος - Καλλιθέα 1-2
Κισσαμικός - Αχαρναϊκός 1-1
Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΛ 0-0
Χανιά - Αγροτικός Αστέρας (25/10)
Για να δείτε την βαθμολογία του πρωταθλήματος, κάντε κλικ εδώ.
Την προσεχή Τρίτη στις 17:15 δίνεται η αγωνιστική συνέχεια για την Αναγέννηση με κύπελλο Ελλάδας υποδεχόμενη στην Καρδίτσα τον Αχαρναϊκό. Για το πρωτάθλημα ακολουθεί τη μεθεπόμενη Δευτέρα το τοπικό ντέρμπι με τα Τρίκαλα.
6η αγωνιστική (1 Νοεμβρίου)
Εργοτέλης - Πανελευσινιακός
Αναγέννηση Καρδίτσας - Τρίκαλα
Παναιγιάλειος - Απόλλων Σμύρνης
Κέρκυρα - Πανσερραϊκός
ΑΕΛ - Ολυμπιακός Βόλου
Παναχαϊκή - Ζάκυνθος
Λαμία - Κισσαμικός
Καλλιθέα - Χανιά
Αχαρναϊκός - Αγροτικός Αστέρας










