"Έσπασε" το κοντέρ οδηγός στη λεωφόρο Συγγρού - Τον έχασαν και οι αστυνομικοί! Κύριο
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία Κοινωνικές - Αστυνομικές
- Εκτύπωση
Γόνος γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας των Αθηνών πιάστηκε από τα ραντάρ της Τροχαίας να τρέχει με 291 χιλιόμετρα στη λεωφόρο Συγγρού, με ένα super car εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.
Το συμβάν με το «τρελό» super car που κατεγράφη να κινείται με ιλιγγιώδη ταχύτητα στη λεωφόρο Συγγρού, σημειώθηκε στις 01:12 της 31ης Μαρτίου.
Τα ραντάρ «πιάνουν» το πολυτελές σπορ όχημα και αμέσως δινεται σημα και σπεύδουν αστυνομικοι στο σημείο, ακολουθεί κυνηγητό μέχρι την παραλιακή, όμως παρά την καταδίωξη δεν καταφέρνουν να το ακινητοποιήσουν.
Όμως απο το υλικο, κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον οδηγο, να σχηματίσουν δικογραφία για τα αδικήματα της επικίνδυνης οδήγησης και της απείθειας και να τη στείλουν στον εισαγγελέα.
πηγη: newsit.gr












