KarditsaLive.Net
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Αναζήτηση
  • RSS
  • Επικοινωνία με το KarditsaLive.Net
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΚΑΡΔΙΤΣΑ
    • Ειδήσεις ανά Δήμο
      • Αργιθέας
      • Καρδίτσας
      • Μουζακίου
      • Λίμνης Πλαστήρα
      • Παλαμά
      • Σοφάδων
    • Τοπική Επικαιρότητα
    • Κοινωνικά – Αστυνομικά
    • Εκδηλώσεις
    • Ανακοινώσεις
    • Υγεία
    • Πολιτικά
    • Παρουσιάσεις
    • Εργασία
    • Αναγγελίες Τελετών
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    • Θεσσαλία
      • Λάρισα
      • Μαγνησία
      • Τρίκαλα
      • Θεσσαλία
    • Ελλάδα
      • Επικαιρότητα
      • Κοινωνικές - Αστυνομικές
      • Ανακοινώσεις
      • Πολιτικά
      • Οικονομικά
      • Επιστημονικά - Τεχνολογικά
      • Εκδηλώσεις
      • Εργασία
      • Υγεία
    • Κόσμος
      • Υγεία
      • Οικονομικά
      • Πολιτικά
      • Επικαιρότητα
      • Εκδηλώσεις
      • Επιστήμη - Τεχνολογία
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • Βόλεϊ
    • Αλλα Αθλήματα
    • Τυχερά Παιχνίδια
    • Super League
    • Super League 2
    • Γ'Εθνική
    • Ερασιτεχνικό
    • Ποδόσφαιρο Γυναικών
    • Διεθνή
    • Μπάσκετ
  • ΑΡΘΡΑ
  • ΑΓΓΕΛΙΕΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πυρκαγιά σε εξέλιξη στην περιοχή της Κρύας Βρύσης Καρδίτσας

Δασική πυρκαγιά ξέσπασε στο Ελληνόκαστρο Καρδίτσας το μεσημέρι του Σαββάτου (22/8)

Διαγράμμιση 3 χιλιομέτρων στην Βορειοανατολική Περιφερειακή οδό Καρδίτσας

Καύσωνας με 40άρια στη Θεσσαλία – Οι πιο δύσκολες ημέρες και οι συστάσεις προστασίας

«Σκάλωσε» ο διαγωνισμός για την παροχή γευμάτων σίτισης στους μαθητές του Μουσικού Σχολείου

e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Πάνω από 2,48 δισ. ευρώ σε 4,32 εκατ. δικαιούχους από 24 έως 28 Αυγούστου

Τοπικό Συμβούλιο Προαστίου: Τέσσερις προτάσεις έργων προς τον Δήμο Παλαμά

Αναγέννηση Καρδίτσας: Ξεκίνησαν οι εργασίες συντήρησης στο προπονητικό κέντρο

.
.
.
.
.
.
.

Από 20-25 Νοεμβρίου στη Λάρισα σειρά δράσεων εθελοντικής αιμοδοσίας και ενημέρωσης για τα δικαιώματα των παιδιών Κύριο

Περιφέρεια Θεσσαλίας, «Χαμόγελο του Παιδιού» και φορείς της Λάρισας ενώνουν δυνάμεις
  • 17 Νοεμβρίου 2022, 17:28
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Λάρισα
  • Εκτύπωση
  • E-mail
Από 20-25 Νοεμβρίου στη Λάρισα σειρά δράσεων εθελοντικής αιμοδοσίας και ενημέρωσης για τα δικαιώματα των παιδιών

..

Πολυήμερες δράσεις εθελοντικής αιμοδοσίας, εκπαίδευσης και επιμόρφωσης για μικρούς και μεγάλους  σχετικά με τα δικαιώματα των παιδιών  διοργανώνουν  στη Λάρισα το  «Χαμόγελο του Παιδιού», η Περιφέρεια Θεσσαλίας  και ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Λάρισας, με τη συμμετοχή του Τμήματος Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, του Δήμου Λαρισαίων, καθώς επίσης του σχολείου «Ελληνογερμανική Αγωγή» στο πλαίσιο  του ευρωπαϊκού έργου «Τα σχολεία ως “Ζωντανά Εργαστήρια (Living Labs)” – SALL».

Από τις 20 έως και τις 25 Νοεμβρίου 2022, στην κεντρική πλατεία της Λάρισας   θα βρίσκεται o ΟΔΥΣΣΕΑΣ, το πρώτο  Κινητό Εργαστήριο Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης και  Τεχνολογίας, κατάλληλα διαμορφωμένο με τον απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό, για να φιλοξενήσει  στο εσωτερικό του δράσεις αιμοδοσίας. Επιπρόσθετα, το «Χαμόγελο του Παιδιού» θα πραγματοποιεί δωρεάν δράσεις που απευθύνονται σε μαθήτριες και  μαθητές,  εκπαιδευτικούς,  γονείς και κηδεμόνες με τη φυσική παρουσία της εξειδικευμένης ομάδας Ψυχολόγων του Οργανισμού, σε θέματα  που αφορούν στην προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών και στην  ανάπτυξη βασικών κοινωνικών δεξιοτήτων απέναντι σε κινδύνους  όπως η κακοποίηση, η ενδοσχολική βία και ο εκφοβισμός, η ασφάλεια στο διαδίκτυο, οι εξαφανίσεις και το  trafficking.

Σε συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε οι διοργανωτές της δράσεων τόνισαν τα εξής:

Κώστας Αγοραστός, Περιφερειάρχης Θεσσαλίας: «Είναι ιδιαίτερη τιμή να συνεργαζόμαστε με το «Χαμόγελο του Παιδιού». Ένας Οργανισμός, ο οποίος είναι στην συνείδηση όλων βαθιά συνδεδεμένος με το παιδί, την προστασία του και τις ανάγκες του. Με την σοβαρότητα, την υπευθυνότητα, την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα, με την οποία λειτουργεί για την ασφάλεια των παιδιών, αλλά και των οικογενειών. Με τον κ. Κώστα Γιαννόπουλο, η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας και τον ευχαριστούμε που το Χαμόγελο του Παιδιού ανταποκρίθηκε άμεσα και ήταν εκεί στην Ελασσόνα, το Δαμάσι λειτουργώντας άμεσα υποστηρικτικά και ψυχολογικά στους σεισμούς του Μαρτίου του ’21. Η παρουσία του ήταν προστιθέμενης αξίας, διότι για πρώτη φορά στην χώρα έγινε μια ολοκληρωμένη αντιμετώπιση μιας καταστροφής από σεισμό. Ψυχολογική, ιατροφαρμακευτική, το κράτος ήταν εκεί, η κυβέρνηση ήταν εκεί, ουσιαστική η βοήθεια, διότι ο κόσμος δεν ένιωθε εγκαταλειμμένος, στις δύσκολες στιγμές ήμασταν εκεί, κι αυτό συνέβη για πρώτη φορά ολοκληρωμένα. Εδώ στη Λάρισα, γίνεται μια μεγάλη δράση που είναι για όλη τη Θεσσαλία, διότι τα νοσοκομεία, το Γενικό και το Πανεπιστημιακό είναι για όλη τη Θεσσαλία και την Κεντρική Ελλάδα.  Καλούμε όλους τους ανθρώπους να συμμετέχουν από 20 έως 25 Νοεμβρίου, για να δώσουν αίμα, διότι το αίμα το έχουμε όλοι ανάγκη. Ευχαριστώ τον Φαρμακευτικό Σύλλογο της Λάρισας για τη διαχρονική συνεργασία και τις σημαντικές παρεμβάσεις ουσίας, Στη Λάρισα θα βρίσκεται ο «ΟΔΥΣΣΕΑΣ», το πρώτο Κινητό Εργαστήριο Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης και Τεχνολογίας, το οποίο έχει το «Χαμόγελο του Παιδιού», το οποίο είναι καταλλήλως διαμορφωμένο και με τον απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό για να φιλοξενήσει στο εσωτερικό δράσης εθελοντικής αιμοδοσίας προκειμένου να ενισχυθούν τα αποθέματα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου. Επιπλέον, το «Χαμόγελο του Παιδιού» θα πραγματοποιήσει δωρεάν δράσεις, που θα απευθύνονται σε μαθητές, μαθήτριες, εκπαιδευτικούς και κηδεμόνες με την φυσική παρουσία εξειδικευμένης ομάδας ψυχολόγων σε θέματα που αφορούν την προάσπιση των δικαιωμάτων του παιδιού και την ανάπτυξη βασικών κοινωνικών δεξιοτήτων απέναντι στους κινδύνους, όπως η κακοποίηση, η ενδοσχολική βία, ο εκφοβισμός, η ασφάλεια στο Διαδίκτυο, οι εξαπατήσεις και το trafficking. Αξίζει να σημειώσουμε πως αυτό γίνεται σε συνεργασία με το σχολείο «Ελληνογερμανική Αγωγή» στο πλαίσιο  του ευρωπαϊκού έργου «Τα σχολεία ως “Ζωντανά Εργαστήρια (Living Labs)” – SALL». Όσοι ενδιαφερόμαστε να είμαστε εκεί. Η γνώση όλης αυτής της προσπάθειας που γίνεται πρέπει να διαχυθεί παντού. Και μας το προσφέρει το «Χαμόγελο του Παιδιού», που έχει μια εξειδίκευση. Δε πειραματιζόμαστε. Προχωράμε βάσει εμπειρίας και λογικής, που δημιουργεί καλές συνθήκες ευαισθητοποιεί, ενεργοποιεί και προστατεύει».

Κώστας Γιαννόπουλος, Πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού»: «Ένας 10χρονος, πριν 27 χρόνια, στην τελευταία σελίδα του ημερολογίου του, μας έδινε ένα μήνυμα, ήθελε να απευθυνθεί στη δική του οικογένεια κι έπειτα σε όλον τον κόσμο. Αυτός ο μικρός λοιπόν, στην τελευταία σελίδα του ημερολογίου του, άνοιγε μια νέα σελίδα ενός οργανισμού του «Χαμόγελου του Παιδιού». Το παιδί προσπαθεί να έχει πραγματικό αποτέλεσμα στην ζωή των παιδιών, αλλά θέλοντας να στηρίξουμε και να είμαστε κοντά, πάνω και κάτω από τους θεσμούς της Περιφέρειας, των Δήμων, του κεντρικού κράτους. Είναι λοιπόν ξεκάθαρη η θέση μας ότι αν εσείς λειτουργείτε καλά κι όταν λέω εσείς εννοώ τους θεσμούς, εάν εσείς έχετε την διάθεση να κάνετε πράγματα, τότε εμείς μπορούμε με την εξειδίκευση που έχουμε αποκτήσει να βάλουμε το λιθαράκι μας να γίνουν ακόμη καλύτερα. Σήμερα βλέπω για άλλη μια φορά, το όραμα του γιου μου να γίνεται πραγματικότητα με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, που έχει αγκαλιάσει κάθε προσπάθεια που έχουμε κάνει στο παρελθόν. Με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, με τον Δήμο Λαρισαίων και τον Φαρμακευτικό Σύλλογο, που συμβάλλει τα μέγιστα σε αυτήν την προσπάθεια. Άρα λοιπόν βρισκόμαστε εδώ για να κάνουμε πράξη τα λόγια. Να προλάβουμε το κακό. Από την μία να ξέρουν τα παιδιά πώς να αντιμετωπίσουν τα προβλήματά τους, από την άλλη να γνωρίζουν οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί πράγματα τα οποία γίνονται πολύ χειρότερα, πιο έντονα, πιο πολύπλοκα λόγω βίας, bullying, λόγω σεξουαλικής κακοποίησης κτλ. Εσείς λοιπόν κάνετε πράξεις, γιατί εσείς το υλοποιείτε. Αν εμείς προσπαθούσαμε μόνοι μας, δε θα υπήρχε κάποιο αποτέλεσμα. Είμαι περήφανος, διότι το «Χαμόγελο του Παιδιού βραβεύτηκε» στις Βρυξέλλες ως φορέας που έχει δώσει πολλά στην Ευρώπη για θέματα εξαφάνισης σεξουαλικής κακοποίησης κτλ. Αναγνωρίστηκε λοιπόν η δουλεία που κάναμε σε ευρωπαϊκό επίπεδο και τα εργαλεία μας χρησιμοποιεί πλέον όλη η Ευρώπη. Σήμερα λοιπόν έρχομαι στην Ελλάδα μας για να υλοποιηθεί κάτι σημαντικό. Υποκλίνομαι στην διάθεση όλων στην Λάρισα να ενώσουν τις δυνάμεις και είμαστε στην υπηρεσία σας. Να αναφέρω και κάτι για την αιμοδοσία, πρέπει να γίνει μια κινητοποίηση, το αίμα ανήκει σε όλους τους πολίτες. Καλώ τον κόσμο να πάει να δώσει αίμα. Υπάρχει έλλειψη σε αποθέματα στο Νοσοκομείο. Είναι μια πράξη αλληλεγγύης, που δεν πρέπει να ξεχαστεί και πρέπει να έχει συνέχεια, διότι μπορεί να συμβεί στον οποιοδήποτε. Πρέπει να ληφθεί υπόψη η τεχνολογία που προσφέρουν τα σχολεία, με τα ζωντανά εργαστήρια, κάτι που εμείς πρεσβεύουμε και το τελευταίο διάστημα το έχουμε κάνει πράξη με την εκπαίδευση που κάνουμε σε όλη την Ελλάδα. Σας ευχαριστώ και πάλι και θεωρώ πως το σύμφωνο συνεργασίας, το οποίο ξεκίνησε σαν ευχή γίνεται κάθε μέρα πραγματικότητα και είμαστε στο πλευρό σας για να υλοποιηθούν προγράμματα».    

Παρασκευή Κώτσιου, Επίκουρη Καθηγήτρια Ιατρικής των Μεταγγίσεων και Διευθύντρια της Αιμοδοσίας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας: «Ευχαριστώ την Περιφέρεια, το «Χαμόγελο του Παιδιού» και τον Πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου, που μας έφερε κοντά με το χαμόγελο. Στην προηγούμενη εκδήλωση, που είχε κάνει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος είχαμε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε αυτό το υπέροχο όχημα «ΟΔΥΣΣΕΑΣ », προκειμένου να κάνουμε την εθελοντική μας αιμοδοσία. Προσπαθούμε να κάνουμε δράσεις στην πλατεία της πόλης, έτσι ώστε να υπάρχει μια σταθερή παρουσία εκεί, προσπαθώντας να συλλέξουμε αίμα για όλους. Το αίμα ανήκει στον ασθενή που το χρειάζεται, προσφέρεται από τον εθελοντή, τον άνθρωπο εκείνο που συμμετέχει στα κοινωνικά δρώμενα, νοιάζεται για τον διπλανό του και είναι αυτός που θα βοηθήσει. Οι αιμοδότες έχουν χαρακτηριστικά κοινωνικά. Εμείς ως Νοσοκομείο, με 650 κλίνες, με πολλές Ειδικές Μονάδες, έχουμε ανάγκη την εθελοντική προσφορά των συνανθρώπων μας, προκειμένου να καλύπτουμε τις ανάγκες των ασθενών με αξιοπρέπεια και σεβασμό. Ευχαριστώ πολύ για την κοινή προσπάθεια».

Θανάσης Κουτσούκης, Πρόεδρος Φαρμακευτικού Συλλόγου Λάρισας: «Σε μια δύσκολη περίοδο που βρισκόμαστε τα τελευταία χρόνια με την πανδημία όπου οι φαρμακοποιοί έχουν έρθει σε επαφή με τον ανθρώπινο πόνο πολύ περισσότερο. Εμείς ως Σύλλογος, αποφασίσαμε πως πρέπει τον ανθρωπιστικό ρόλο του Συλλόγου να τον ασκήσουμε πολύ πιο δυναμικά. Ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση των υπολοίπων φορέων στην δικιά μας αυτή σκέψη και για την συνεργασία όλο αυτό το διάστημα, που ξεκίνησε επίσημα από την προηγούμενη μεγάλη εκδήλωση με όλους τους φορείς, με την συνεργασία, που εκτιμώ απεριόριστα, την αποδοχή της πρότασης από «το Χαμόγελο του Παιδιού», που μας τίμησε με την παρουσία του. Όλους τους υπόλοιπους φορείς που συμμετείχαν στη δράση, και φυσικά τους ανθρώπους που μας ενέπνευσαν, αγωνίζονται καθημερινά για να λύσουν τις ανάγκες των ασθενών, του τμήματος Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, αλλά και για πολλές άλλες ανάγκες που υπάρχουν στο κομμάτι προσφοράς στον άνθρωπο. Μαζί μπορούμε να προχωρήσουμε. Σας περιμένουμε, πέραν της αιμοδοσίας που θα γίνει στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας και στην επόμενη μεγάλη εκδήλωση με την συμμετοχή περισσότερων φορέων την άνοιξη και είναι τιμή μας που είμαστε μαζί σας».

Μαρία – Νίκη Δεμίρη, Εκπρόσωπος οργανισμού του Χαμόγελου του Παιδιού: «Το «Χαμόγελο του Παιδιού» απέκτησε φυσική παρουσία στην Περιφέρεια Θεσσαλίας με έδρα την Λάρισα το 2014. Όλα αυτά τα χρόνια υλοποιούμε δράσεις σε επίπεδο πρόληψης, παρέμβασης και θεραπείας για παιδιά που είναι θύματα βίας, παιδιά με προβλήματα υγείας, παιδιά που βρίσκονται σε κατάσταση φτώχειας, παιδιά που εξαφανίζονται. Προσπαθούμε καθημερινά να είμαστε δίπλα σε αυτά τα παιδιά και στις οικογένειές τους και να κάνουν πραγματικότητα την ευχή του ιδρυτή Ανδρέα Γιαννόπουλου. Αξίζει να τονίσουμε πως σε αυτόν τον αγώνα, έχουμε πολύτιμους συνοδοιπόρους εσάς, δηλαδή την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Λαρισαίων, θεσμικούς φορείς, εταιρείες, εθελοντές, πολίτες.  Είναι όλοι δίπλα μας και στηρίζουν αυτόν τον αγώνα, που είναι σημαντικός για εμάς ειδικά τέτοιες εποχές. Εμείς έχουμε ένα όραμα, Αν ενωθούμε όλοι, θα τα καταφέρουμε».

Ανθή Παΐλα, Ψυχολόγος του Χαμόγελου του Παιδιού στο  Κέντρο Άμεσης Κοινωνικής και Ιατρικής Επέμβασης Θεσσαλίας: «Ευχαριστώ όλους τους συνεργαζόμενους φορείς για την αμοιβαία συνεργασία και την υλοποίηση δράσεων ολιστικής πρόληψης. Πέρα από τις δράσεις εθελοντικής αιμοδοσίας, θα μου επιτρέψετε να πω λίγα λόγια για το τμήμα πρόληψης και τις δράσεις πρόληψης, ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης παιδιών, γονέων, κηδεμόνων και εκπαιδευτικών. Η δράση αυτή υλοποιείται από το 2009, στο πλαίσιο του Συμφώνου Συνεργασίας με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και έχουμε φυσική παρουσία με εξειδικευμένη ομάδα ψυχολόγων στα σχολεία. Τώρα μας δίνεται η ευκαιρία με τον «ΟΔΥΣΣΕΑ» το πρώτο κινητό εργαστήριο ενημέρωσης, εκπαίδευσης και τεχνολογίας να απευθυνθούμε με εκπαιδευτικές δράσεις πρόληψης σε όλη την σχολική κοινότητα. Έτσι τα πρωινά των καθημερινών θα φιλοξενήσουμε στον «ΟΔΥΣΣΕΑ», μαθητές και μαθήτριες, προκειμένου να υλοποιήσουμε διαδραστικές παρεμβάσεις πρόληψης που στόχο έχουν πάνω απ όλα την ενημέρωση των παιδιών για την προάσπιση των δικαιωμάτων τους, αλλά και την ανάπτυξη βασικών κοινωνικών δεξιοτήτων απέναντι σε κινδύνους που μπορεί να αντιμετωπίσουν. Τα απογεύματά μας θα είναι αφιερωμένα σε γονείς, κηδεμόνες και εκπαιδευτικούς και μάλιστα για πρώτη φορά την Πέμπτη το απόγευμα έχουμε την χαρά για μια νέα συνεργασία. Το σχολείο της «Ελληνογερμανικής Αγωγής» θα βρίσκεται κοντά μας και θα έχουμε την χαρά να παρακολουθήσουμε την εισήγηση επιστημονικού προσωπικού για την δράση «Τα σχολεία ζωντανά εργαστήρια». Όλοι οι εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων και όλων των ειδικοτήτων, θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν σε μια διαδραστική αναλυτική παρουσίαση του έργου, που για εμάς έχει πολύ μεγάλη σημασία. Γενικότερα, θέλουμε ο «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» να είναι ένα εργαστήριο ζύμωσης για όλους τους εκπαιδευτικούς, που θέλουν ένα διαφορετικό σχολείο, διαφορετικό τρόπο σκέψης, με κοινωνικό πρόσημο. Καλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς να βρίσκονται κοντά μας, προκειμένου να ενημερωθούν και να εξελίξουν την εκπαιδευτική διαδικασία. Τέλος, να πω ότι όποιοι και όποιες μας επισκεφτούν θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν για το έργο του συλλόγου μας, αλλά και τους τρόπους με τους οποίους μπορούν κι εκείνοι να συμμετέχουν εθελοντικά στις δράσεις μας πανελλαδικά, αλλά και στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. Κλείνω με μία έκφραση από το ημερολόγιο του Ανδρέα Γιαννόπουλου, που μας κινητοποιεί να συνεχίσουμε ακόμη και σε δυσμενείς συνθήκες  «Αν ενωθούμε όλοι, θα τα καταφέρουμε». Ένωση δυνάμεων λοιπόν για να προχωράμε και να υλοποιούμε όλο και περισσότερες δράσεις πρόληψης και ευαισθητοποίησης». 

Το πρόγραμμα των Δράσεων

-Eκπαιδεύσεις, Eνημερώσεις και Eπιμορφώσεις για μικρούς και μεγάλους

Αξιοποιώντας την τεχνολογία, μικροί και μεγάλοι θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε διαδραστικές παρεμβάσεις πρόληψης και ενημέρωσης, σχετικά με θεματικές που αφορούν άμεσα τα παιδιά, σε ό,τι αφορά την καθημερινότητά τους αλλά και το μέλλον τους, όπως είναι τα δικαιώματα των παιδιών, η ορθή και ωφέλιμη χρήση της τεχνολογίας, η ενδοσχολική βία, ο σχολικός εκφοβισμός και το cyber bullying, η κακοποίηση, η παραμέληση, η σεξουαλική βία, η παρενόχληση και οι εξαφανίσεις. Επιπλέον, οι επισκέπτες/τριες θα μπορέσουν να ενημερωθούν για το έργο που υλοποιεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην περιοχή και ευρύτερα πανελλαδικά, καθώς επίσης για τους τρόπους εθελοντικής συμμετοχής στις δράσεις που υλοποιεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Τα πρωινά (Δευτέρα 21, Τετάρτη 23 και Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 08:30 – 12:30), οι μαθητές και οι μαθήτριες της Λάρισας θα συμμετέχουν σε εκπαιδευτικές δράσεις πρόληψης με θέμα τον εκφοβισμό, τον διαδικτυακό εκφοβισμό και την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο. Η συμμετοχή των μαθητών/τριών γίνεται έπειτα από σχετική επικοινωνία με τις σχολικές μονάδες.

Τα απογεύματα (Τρίτη 22 και Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 17:30 – 19:30) θα είναι αφιερωμένα στους/ις γονείς και στους/ις εκπαιδευτικούς. Συγκεκριμένα:

• Την Τρίτη 22/11 και ώρες 17:30 – 19:30, εξειδικευμένη ψυχολόγος του Οργανισμού θα υποδεχθεί τους/ις γονείς/κηδεμόνες ή/και τους/ις εκπαιδευτικούς σε μία διαδραστική παρέμβαση, σε θεματικές που μπορούν να περιλαμβάνουν την ψυχική ανθεκτικότητα, την κακοποίηση, την παραμέληση, την ασφαλή πλοήγηση των παιδιών στο διαδίκτυο, καθώς επίσης τον σχολικό εκφοβισμό. Η συμμετοχή των γονέων/κηδεμόνων ή/και των εκπαιδευτικών γίνεται έπειτα από επικοινωνία όσων ενδιαφέρονται, ατομικά ή ομαδικά, με το επιστημονικό προσωπικό του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στη Λάρισα.
• Την Πέμπτη 24/11 και ώρες 17:30 – 19:30 οι ενδιαφερόμενοι/ες εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων και ειδικοτήτων θα μπορούν να συμμετέχουν σε διαδραστική αναλυτική παρουσίαση του έργου «Τα σχολεία ως “Ζωντανά Εργαστήρια (Living Labs)” – SALL», σε εισήγηση επιστημονικού προσωπικού της Ελληνογερμανικής Αγωγής που συντονίζει το ομώνυμο ευρωπαϊκό έργο. Ευρύτερος στόχος του SALL είναι να ενισχύσει τη μάθηση και διδασκαλία στην περιοχή "STEM" (Φυσικές Επιστήμες, Τεχνολογία, Μηχανική και Μαθηματικά), συνδέοντάς τη στενότερα με την καθημερινή ζωή των μαθητών/τριών και βοηθώντας στην αναθεώρηση του ρόλου του ίδιου του σχολείου στο πλαίσιο της τοπικής κοινωνίας. Διαβάστε περισσότερα για το SALL εδώ. Οι ενδιαφερόμενοι/ες εκπαιδευτικοί μπορούν να δηλώνουν τη συμμετοχή τους στην ψηφιακή φόρμα εδώ.

Δράσεις Εθελοντικής Αιμοδοσίας

Οι δράσεις εθελοντικής αιμοδοσίας διοργανώνονται με σκοπό την ενίσχυση των μειωμένων αποθεμάτων αίματος. Σε αυτή την κρίσιμη περίοδο, όσοι έχουν ανάγκη από αίμα χρειάζονται τη στήριξή μας και η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί ουσιαστική πράξη στήριξης και αλληλεγγύης. «Το Χαμόγελο του Παιδιού», με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης του για την προστασία των παιδιών και των οικογενειών τους, έχει ως βασική προτεραιότητα, εν μέσω και των τωρινών συνθηκών, κανένα παιδί με σοβαρό πρόβλημα Υγείας, ασθενείς με χρόνια νοσήματα όπως μεσογειακή αναιμία, νεφρική ανεπάρκεια, κακοήθη αιματολογικά νοσήματα, θύματα τροχαίων ατυχημάτων να μη μείνουν χωρίς αίμα.

Οι δράσεις εθελοντικής αιμοδοσίας διοργανώνονται σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, με τη στήριξη του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας – Ε.ΚΕ.Α.,

Οι δράσεις εθελοντικής αιμοδοσίας θα πραγματοποιούνται καθημερινά, από την Κυριακή 20 έως και την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, στις παρακάτω ώρες:

-20/11: 09:00 – 13:30
-21/11: 15:00 – 19:00
-22/11: 10:00 – 15:00
-23/11: 15:00 – 19:00
-24/11: 10:00 – 15:00
-25/11: 13:30 – 17:30

Το σύνολο των αναγραφόμενων δράσεων θα πραγματοποιηθεί στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Κινητού Εργαστηρίου Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης & Τεχνολογίας «ΟΔΥΣΣΕΑΣ», ο οποίος θα βρίσκεται σταθμευμένος στην Κεντρική Πλατείας της Λάρισας, με απόλυτη τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων πρόληψης και υγιεινής.

Περισσότερες πληροφορίες: «Το Χαμόγελο του Παιδιού», Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλ. 2410 560900

 

Τελευταία τροποποίηση στις17 Νοεμβρίου 2022, 17:53

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Υπότιλος: Περιφέρεια Θεσσαλίας, «Χαμόγελο του Παιδιού» και φορείς της Λάρισας ενώνουν δυνάμεις

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Λάρισα: Ανήλικος έκλεψε ηλεκτρικό πατίνι από οικία – Συνελήφθη από την Αστυνομία Λάρισα: Ανήλικος έκλεψε ηλεκτρικό πατίνι από οικία – Συνελήφθη από την Αστυνομία
    22 Αυγούστου 2026, 10:30
  • Επιχείρησαν να εισαγάγουν ηλεκτρονικό εξοπλισμό στις φυλακές Λάρισας, με drone, αλλά τους επίασε το αντι-drone σύστημα Επιχείρησαν να εισαγάγουν ηλεκτρονικό εξοπλισμό στις φυλακές Λάρισας, με drone, αλλά τους επίασε το αντι-drone σύστημα
    21 Αυγούστου 2026, 17:31
  • Συλλήψεις και δικογραφίες για ναρκωτικά, απάτη, μέθη και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων σε Λάρισα, Βόλο και Τρίκαλα Συλλήψεις και δικογραφίες για ναρκωτικά, απάτη, μέθη και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων σε Λάρισα, Βόλο και Τρίκαλα
    21 Αυγούστου 2026, 11:19
  • Νεκρή σε αρδευτικό κανάλι βρέθηκε Λαρισαία που αναζητούνταν από τις 3 Αυγούστου Νεκρή σε αρδευτικό κανάλι βρέθηκε Λαρισαία που αναζητούνταν από τις 3 Αυγούστου
    20 Αυγούστου 2026, 12:20
επιστροφή στην κορυφή

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ

Χειρουργός Οφθαλμίατρος 'Παπούλιας Δημήτριος'

Νικηταρά 19, Καρδίτσα 43100
2441079880

Χειρουργός Οφθαλμίατρος 'Παπούλιας Δημήτριος'

Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια 'Στάμου Ειρήνη'

Βότση 2, Καρδίτσα 43100

Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια 'Στάμου Ειρήνη'

Κέντρο Ειδικών Θεραπειών 'Ο Κύβος του Ρούμπικ'

Δημ. Λάππα 47, Καρδίτσα 43132
2441181400

Κέντρο Ειδικών Θεραπειών 'Ο Κύβος του Ρούμπικ'

Ιατρός Βιοπαθολόγος - Μικροβιολόγος 'Παγάνα Μάγδα'

Ν. Χαρίτου 10, Καρδίτσα 15341
2441028838

Ιατρός Βιοπαθολόγος - Μικροβιολόγος 'Παγάνα Μάγδα'

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος "Νικόλαος Ι. Ντελής"

Καραϊσκάκη 20, Παλαμάς
2444301069
https://www.facebook.com/dietcpalama/

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος "Νικόλαος Ι. Ντελής"

Γαστρεντερολόγος - Ηπατολόγος "Νικολέτα Β. Μαγαλιού"

Ηρώων Πολυτεχνείου & Δ. Λάππα 87, Καρδίτσα 43100
2441075833

Γαστρεντερολόγος - Ηπατολόγος "Νικολέτα Β. Μαγαλιού"

Ενδοκρινολόγος - Διαβητολόγος "Γεώργιος Νικ. Κατσούλης"

Γρ. Λαμπράκη 17, Καρδίτσα 43100
2441079005

Ενδοκρινολόγος - Διαβητολόγος "Γεώργιος Νικ. Κατσούλης"

Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος "Θωμάς Γ. Καφφές"

Χαρίτου 13, Καρδίτσα 43100
2441071445

Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος "Θωμάς Γ. Καφφές"

Κέντρο Λογοθεραπείας 'Τέχνη Λόγου & Μάθησης'

Καποδιστρίου 13, Καρδίτσα 43100
https://texnilogoumathisis.gr

Κέντρο Λογοθεραπείας 'Τέχνη Λόγου & Μάθησης'

Ειδικός Παθολόγος "Δημήτριος Β. Αλεξανδρίδης"

Ιεζεκιήλ 34, Καρδίτσα 43100
2441040311

Ειδικός Παθολόγος "Δημήτριος Β. Αλεξανδρίδης"

Ιδιωτικό Διαγνωστικό Εργαστήριο "Βιοmedicine"

Κουμουνδούρου 40, Καρδίτσα 43100
2441103333

Ιδιωτικό Διαγνωστικό Εργαστήριο "Βιοmedicine"

Ειδικός Καρδιολόγος "Γεώργιος Κοντορούπης"

Γρηγορίου Λαμπράκη 38, Παλαμάς 43200
244110045 2444024221

Ειδικός Καρδιολόγος "Γεώργιος Κοντορούπης"

Διαγνωστικό Εργαστήριο "Έρευνα και Υγεία"

Χαρίτου 20, Καρδίτσα 43100
2441026913
http://www.eky.gr/

Διαγνωστικό Εργαστήριο "Έρευνα και Υγεία"

Παιδοψυχίατρος "Ευθαλία Τζίλα"

Δημητρίου Λάππα 87 & Ηρώων Πολυτεχνείου, Καρδίτσα 43100

Παιδοψυχίατρος "Ευθαλία Τζίλα"

Ενδοκρινολόγος - Διαβητολόγος "Δρ Ελευθερία Γ. Μπάρμπα"

Ν. Πλαστήρα 3 & Ιεζεκιήλ, Καρδίτσα 43100
2441076937
https://endocrinologoskarditsa.gr

Ενδοκρινολόγος - Διαβητολόγος "Δρ Ελευθερία Γ. Μπάρμπα"

Ψυχολόγος 'Ζενζεφύλλη Σεβαστή'

Πλαστήρα 18 & Κρατερού 2, Καρδίτσα 43100
2441076351

Ψυχολόγος 'Ζενζεφύλλη Σεβαστή'

Βιοπαθολόγος - Μικροβιολόγος "Ελένη Μηλίτση"

Σταμούλη 3, Καρδίτσα 43100
2441020225

Βιοπαθολόγος - Μικροβιολόγος "Ελένη Μηλίτση"

Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Παιδιού 'Ανάπτυξη 'Λόγου'

Α. Παπανδρέου 41, Καρδίτσα 43100
2441551860

Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Παιδιού 'Ανάπτυξη 'Λόγου'

Ειδικός Αλλεργιολόγος 'Δημήτρης Ηλ. Κίτσος'

Υψηλάντου 24, Καρδίτσα 43100
2441304955

Ειδικός Αλλεργιολόγος 'Δημήτρης Ηλ. Κίτσος'

Πνευμονολόγος - Φυματιολόγος "Σπυρίδων Λ. Λαδιάς"

Χατζημήτρου 18, Καρδίτσα 43132
2441071828

Πνευμονολόγος - Φυματιολόγος "Σπυρίδων Λ. Λαδιάς"

Ειδικός Παθολόγος - Διαβητολόγος 'Κωνσταντίνος Απ. Κουτσιανάς"

Γακιοπούλου 16, Καρδίτσα 43100
2441080105

Ειδικός Παθολόγος - Διαβητολόγος 'Κωνσταντίνος Απ. Κουτσιανάς"

Ειδική Παθολόγος 'Εξάρχου - Παπασπυροπούλου Ευαγγελία'

Ελευθερίου Βενιζέλου 3, Σοφάδες 43300
2443300524

Ειδική Παθολόγος 'Εξάρχου - Παπασπυροπούλου Ευαγγελία'

Ειδικός Ενδοκρινολόγος - Διαβητολόγος 'Χριστίνα Γ. Σακκά'

Χαρίτου 11, Καρδίτσα 43100
2441070101

Ειδικός Ενδοκρινολόγος - Διαβητολόγος 'Χριστίνα Γ. Σακκά'

Χειρουργός Ουρολόγος - Ανδρολόγος "Γρηγόρης Α. Καρπενησιώτης"

Σταμούλη 3-5 (Έναντι Αγ. Κωνσταντίνου), Καρδίτσα 43100
2441027077

Χειρουργός Ουρολόγος - Ανδρολόγος "Γρηγόρης Α. Καρπενησιώτης"

'Πρόληψη και Διάγνωση' Πρότυπο Εργαστήριο Μικροβιολογίας - Βιοπαθολογίας

Κουμουνδούρου 35, Καρδίτσα 43100
2441026900

'Πρόληψη και Διάγνωση' Πρότυπο Εργαστήριο Μικροβιολογίας - Βιοπαθολογίας

Πνευμονολόγος - Φυματιολόγος "Σταυρούλα Δ. Νούκα"

Χαρίτου 17, Καρδίτσα 43100
2441072993

Πνευμονολόγος - Φυματιολόγος "Σταυρούλα Δ. Νούκα"

Παιδίατρος - Νεογνολόγος "Κάριν Αδάμου - Kraaijenbrink"

Ιεζεκιήλ 9 (έναντι Ι.Ν. Αγίου Κωνσταντίνου), Καρδίτσα 43100
2441101567

Παιδίατρος - Νεογνολόγος "Κάριν Αδάμου - Kraaijenbrink"

Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος "Δήμητρα Λ. Στρατίκη"

Χατζημήτρου 43, Καρδίτσα 43100
2441022720
https://www.instagram.com/dietstratiki

Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος "Δήμητρα Λ. Στρατίκη"

Ρευματολόγος "Γεωργία Τσέλιου - Κατσούλη"

Γρ. Λαμπράκη 17, Καρδίτσα 43100
2441079001

Ρευματολόγος "Γεωργία Τσέλιου - Κατσούλη"

Ειδικός Γαστρεντερολόγος - Ηπατολόγος "Γεώργιος Μάνθος"

Αζά 2 & Ιεζεκιήλ, Καρδίτσα 431 00, Ελλάδα
2441077676

Ειδικός Γαστρεντερολόγος - Ηπατολόγος "Γεώργιος Μάνθος"

Ειδικός Αλλεργιολόγος "Ηλίας Χρ. Καραμαγκιόλας"

Υψηλάντου & Βάλβη 19, Καρδίτσα 43100
2441073442

Ειδικός Αλλεργιολόγος "Ηλίας Χρ. Καραμαγκιόλας"

Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπευτής 'Αποστολίκας Απόστολος'

Χατζημήτρου 18, Καρδίτσα 43100
2441022062
https://doctor-apostolikas.gr

Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπευτής 'Αποστολίκας Απόστολος'

Ειδικός Παθολόγος 'Αθηνά Γ. Λάζου'

Ν. Χαρίτου 10, Καρδίτσα 43100
2441024656

Ειδικός Παθολόγος 'Αθηνά Γ. Λάζου'

ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Η εταιρεία ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ Α.Ε.Β.Ε. επιθυμεί να προσλάβει άτομα για το Τεχνικό Τμήμα

Η εταιρεία ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ Α.Ε.Β.Ε. επιθυμεί να προσλάβει άτομα για το Τεχνικό Τμήμα

Η εταιρεία Αφοι Ν. Καραγιώργου Α.Β.Ε.Ε. αναζητά Ηλεκτρολόγο Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων

Η εταιρεία Αφοι Ν. Καραγιώργου Α.Β.Ε.Ε. αναζητά Ηλεκτρολόγο Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων

Τα Εκκοκκιστήρια Θεσσαλίας Α.Β.Ε.Ε. αναζητούν προσωπικό

Τα Εκκοκκιστήρια Θεσσαλίας Α.Β.Ε.Ε. αναζητούν προσωπικό

Η εταιρεία ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΗΡΙΑ ΣΟΦΑΔΩΝ Α.Ε. αναζητά εργαζομένους

Η εταιρεία ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΗΡΙΑ ΣΟΦΑΔΩΝ Α.Ε. αναζητά εργαζομένους

Η Αποκατάσταση Α.Ε. αναζητά για εργασία Νοσηλευτές και Βοηθούς Νοσηλευτές

Η Αποκατάσταση Α.Ε. αναζητά για εργασία Νοσηλευτές και Βοηθούς Νοσηλευτές

Η εταιρεία Αφοι Ν. Καραγιώργου Α.Β.Ε.Ε. αναζητά προσωπικό για εργασία

Η εταιρεία Αφοι Ν. Καραγιώργου Α.Β.Ε.Ε. αναζητά προσωπικό για εργασία

Η εταιρεία ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ Α.Ε.Β.Ε. επιθυμεί να προσλάβει Αποθηκάριο

Η εταιρεία ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ Α.Ε.Β.Ε. επιθυμεί να προσλάβει Αποθηκάριο

Πωλείται μονοκατοικία τριών επιπέδων στο καταπράσινο Πευκόφυτο Καρδίτσας

Πωλείται μονοκατοικία τριών επιπέδων στο καταπράσινο Πευκόφυτο Καρδίτσας

.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  • Πυρκαγιά σε εξέλιξη στην περιοχή της Κρύας Βρύσης Καρδίτσας
    22 Αυγούστου 2026, 13:38
  • Προβολή της ταινίας Taste of cherry (1997) την Κυριακή 23 Αυγούστου
    22 Αυγούστου 2026, 13:30
  • Πρώτο φιλικό για την Α.Ε. Μουζακίου απέναντι στον Διγενή Νεοχωρίου
    22 Αυγούστου 2026, 13:13
  • Δασική πυρκαγιά ξέσπασε στο Ελληνόκαστρο Καρδίτσας το μεσημέρι του Σαββάτου (22/8)
    22 Αυγούστου 2026, 12:47
  • Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας υποδέχθηκε την Καρδιτσιώτισσα πρωταθλήτρια βάδην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη
    22 Αυγούστου 2026, 11:45
  • Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης την Δευτέρα (24/8) σε Παλαιοχώρι και Καρδιτσομαγούλα
    22 Αυγούστου 2026, 11:24
  • Την Κυριακή 23 Αυγούστου η κηδεία της Ελένης Βάγγα
    22 Αυγούστου 2026, 11:20
  • Διαγράμμιση 3 χιλιομέτρων στην Βορειοανατολική Περιφερειακή οδό Καρδίτσας
    22 Αυγούστου 2026, 10:54
  • Λάρισα: Ανήλικος έκλεψε ηλεκτρικό πατίνι από οικία – Συνελήφθη από την Αστυνομία
    22 Αυγούστου 2026, 10:30
  • Νέδα: Καλά στην υγεία του ο 10χρονος που έπεσε από ύψος 25 μέτρων
    22 Αυγούστου 2026, 10:20
  • Το Σάββατο 22 Αυγούστου η κηδεία της Ζωής Μερτσιωτάκη
    22 Αυγούστου 2026, 09:50
  • Πρώτη παράταση για έργο αποκατάσταση πρανούς και τάφρου συλλογής ομβρίων στη Δ.Κ. Βραγκιανών
    22 Αυγούστου 2026, 09:25
  • Σπουδές στην ΕΕ: Επιχειρήσεις, διοίκηση και νομική στην κορυφή – Στο 60% οι γυναίκες απόφοιτοι στην Ελλάδα
    22 Αυγούστου 2026, 08:13
  • Καύσωνας με 40άρια στη Θεσσαλία – Οι πιο δύσκολες ημέρες και οι συστάσεις προστασίας
    22 Αυγούστου 2026, 08:06
  • Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (24-30/8) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στην Π.Ε. Καρδίτσας
    22 Αυγούστου 2026, 07:55
  • Κυρίαρχος στη Λοζάνη ο Τεντόγλου – Πρώτος στο Diamond League με 8,24 μ.
    21 Αυγούστου 2026, 23:14
  • ΕΟΔΥ: Έντονη κυκλοφορία του ιού του Δυτικού Νείλου – Ισχυρή σύσταση για προστασία από τα κουνούπια
    21 Αυγούστου 2026, 22:57
  • «Χάλκινος» ο Πετρούνιας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ζάγκρεμπ
    21 Αυγούστου 2026, 22:15
  • «Σκάλωσε» ο διαγωνισμός για την παροχή γευμάτων σίτισης στους μαθητές του Μουσικού Σχολείου
    21 Αυγούστου 2026, 21:52
  • e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Πάνω από 2,48 δισ. ευρώ σε 4,32 εκατ. δικαιούχους από 24 έως 28 Αυγούστου
    21 Αυγούστου 2026, 20:05
.
.
.
.
.

Αθλητισμος

Πρώτο φιλικό για την Α.Ε. Μουζακίου απέναντι στον Διγενή Νεοχωρίου

Πρώτο φιλικό για την Α.Ε. Μουζακίου απέναντι στον Διγενή Νεοχωρίου

22 Αυγούστου 2026, 13:13

Κυρίαρχος στη Λοζάνη ο Τεντόγλου – Πρώτος στο Diamond League με 8,24 μ.

Κυρίαρχος στη Λοζάνη ο Τεντόγλου – Πρώτος στο Diamond League με 8,24 μ.

21 Αυγούστου 2026, 23:14

«Χάλκινος» ο Πετρούνιας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ζάγκρεμπ

«Χάλκινος» ο Πετρούνιας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ζάγκρεμπ

21 Αυγούστου 2026, 22:15

Αναγέννηση Καρδίτσας: Ξεκίνησαν οι εργασίες συντήρησης στο προπονητικό κέντρο

Αναγέννηση Καρδίτσας: Ξεκίνησαν οι εργασίες συντήρησης στο προπονητικό κέντρο

21 Αυγούστου 2026, 19:30

Ανανέωσε με την Α.Ε. Μουζακίου ο Βάιος Κανιούρας

Ανανέωσε με την Α.Ε. Μουζακίου ο Βάιος Κανιούρας

21 Αυγούστου 2026, 17:47

30χρονο Ισπανό τερματοφύλακα ανακοίνωσε η Αναγέννηση - Ανανέωσε ο Μανουσάκης

30χρονο Ισπανό τερματοφύλακα ανακοίνωσε η Αναγέννηση - Ανανέωσε ο Μανουσάκης

21 Αυγούστου 2026, 14:42

Ευχές του δημάρχου Καρδίτσας Β. Τσιάκου σε ΑΣΚ και  Αναγέννηση B.C. με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας τους

Ευχές του δημάρχου Καρδίτσας Β. Τσιάκου σε ΑΣΚ και Αναγέννηση B.C. με αφορμή την…

21 Αυγούστου 2026, 14:19

.
.
.
.
.

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

« Αύγουστος 2026 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

  • Καρδίτσα
  • Θεσσαλία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Άρθρα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

  • Δ. Αργιθέας
  • Δ. Καρδίτσας
  • Δ. Λ. Πλαστήρα
  • Δ. Μουζάκιου
  • Δ. Παλαμά
  • Δ. Σοφάδων

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

  • Γ Εθνική
  • ΕΠΣ Καρδίτσας
  • ΑΣΚ
  • Α1 ΕΣΚΑΘ
  • ΣΠΑΚ
  • Ελπίδες Καρδίτσας
  • Στίβος

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

  • Άρτα
  • Ευρυτανία
  • Λάρισα
  • Μαγνησία
  • Τρίκαλα
  • Φθιώτιδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

  • Επικοινωνία
  • Γ.Ε.ΜΗ.: 129895403000
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • YouTube
  • Συνδρομή στο RSS

Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva