.
.

Εγκαίνια Κοινωνικού Παντοπωλείου στο Βόλο Κύριο

Εγκαίνια Κοινωνικού Παντοπωλείου στο Βόλο

.

Εγκαινιάζεται την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου στις 11.30 το πρωί το Κοινωνικό Παντοπωλείο που θα λειτουργήσει ο Δημοτικός Οργανισμός Υγείας και Κοινωνικών Θεμάτων (ΔΟΥΚ) του Δήμου Βόλου.Το Κοινωνικό Παντοπωλείο στεγάζεται σε ενοικιαζόμενο χώρο 130 τ.μ. στη συμβολή των οδών Δον Δαλεζίου με Ρήγα Φεραίου και, όπως τόνισε η πρόεδρος του ΔΟΥΚ Ντίνα Παπαστεφάνου, θα παρέχει δωρεάν σε άτομα με σοβαρά οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα που αδυνατούν να καλύψουν στοιχειώδεις ανάγκες διαβίωσης, τρόφιμα, προϊόντα καθαριότητας, χαρτικά, είδη πρώτης ανάγκης και παράλληλα θα λειτουργεί και σαν μια μικρή κοινωνική αγορά με ρούχα και άλλα χρηστικά αντικείμενα.

Η επιλογή των ατόμων που θα μπορούν να καλυφθούν από τη συγκεκριμένη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου θα γίνεται από τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δ.Ο.Υ.Κ. και του Δήμου Βόλου, ενώ θα είναι δυνατόν να γίνουν παραπομπές και από άλλους φορείς και υπηρεσίες, με κριτήρια και προϋποθέσεις συγκεκριμένες, ώστε να διασφαλιστεί η ισότιμη πρόσβαση όλων όσων το έχουν πραγματική ανάγκη.

Ήδη πολλές επιχειρήσεις του Βόλου και του νομού γενικότερα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΔΟΥΚ και οι οποίες προσέφεραν τρόφιμα και άλλα προϊόντα για τη λειτουργία του, ενώ το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να οριστικοποιηθούν και άλλες συμφωνίες με εταιρείες παραγωγής τροφίμων από όλη την Ελλάδα.

 

Τελευταία τροποποίηση στις21 Οκτωβρίου 2010, 00:47
επιστροφή στην κορυφή

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ