KarditsaLive.Net
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Αναζήτηση
  • RSS
  • Επικοινωνία με το KarditsaLive.Net
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΚΑΡΔΙΤΣΑ
    • Ειδήσεις ανά Δήμο
      • Αργιθέας
      • Καρδίτσας
      • Μουζακίου
      • Λίμνης Πλαστήρα
      • Παλαμά
      • Σοφάδων
    • Τοπική Επικαιρότητα
    • Κοινωνικά – Αστυνομικά
    • Εκδηλώσεις
    • Ανακοινώσεις
    • Υγεία
    • Πολιτικά
    • Παρουσιάσεις
    • Εργασία
    • Αναγγελίες Τελετών
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    • Θεσσαλία
      • Λάρισα
      • Μαγνησία
      • Τρίκαλα
      • Θεσσαλία
    • Ελλάδα
      • Επικαιρότητα
      • Κοινωνικές - Αστυνομικές
      • Ανακοινώσεις
      • Πολιτικά
      • Οικονομικά
      • Επιστημονικά - Τεχνολογικά
      • Εκδηλώσεις
      • Εργασία
      • Υγεία
    • Κόσμος
      • Υγεία
      • Οικονομικά
      • Πολιτικά
      • Επικαιρότητα
      • Εκδηλώσεις
      • Επιστήμη - Τεχνολογία
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • Βόλεϊ
    • Αλλα Αθλήματα
    • Τυχερά Παιχνίδια
    • Super League
    • Super League 2
    • Γ'Εθνική
    • Ερασιτεχνικό
    • Ποδόσφαιρο Γυναικών
    • Διεθνή
    • Μπάσκετ
  • ΑΡΘΡΑ
  • ΑΓΓΕΛΙΕΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λαμπερή η «Λευκή Νύχτα» στην Καρδίτσα υπό το φως της πανσελήνου (+Φωτο +Βίντεο)

Κλήρωσε για την Super League 2 - Με ντέρμπι και δύο εκτός αναμετρήσεις ξεκινά η Αναγέννηση

Πλακοστρώσεις στην Πλατεία Δικαστηρίων - Παράταση τριών ακόμη μηνών στο όλο έργο (+Φωτο)

Παράταση έως 30 Σεπτεμβρίου για τις βεβαιώσεις επιλεξιμότητας στις κλειστές κατοικίες – Διευρύνονται τα εισοδηματικά κριτήρια

e-ΕΦΚΑ: Επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθεισών εισφορών σε μη μισθωτούς ασφαλισμένους

Κάλεσμα των εργατικών σωματείων της Καρδίτσας για μαζική συμμετοχή στο Πανελλαδικό συλλαλητήριο της ΔΕΘ το Σάββατο (5/9)

Τιτάνες Παλαμά: Ξεκινά την 1η Σεπτεμβρίου η προετοιμασία για τη νέα σεζόν

Conference League: Η κλήρωση του Παναθηναϊκού – Οι έξι αντίπαλοι και το πρόγραμμα

Εκλογές Δήμου Καρδίτσας: 7 απαντήσεις του Κώστα Γκαβογιάννη σε 7 ερωτήσεις του Karditsalive.Net Κύριο

  • 16 Μαΐου 2019, 19:10
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Δημοτικές - Δήμος Καρδίτσας
  • Εκτύπωση
  • E-mail
Εκλογές Δήμου Καρδίτσας: 7 απαντήσεις του Κώστα Γκαβογιάννη σε 7 ερωτήσεις του Karditsalive.Net

..

Μετά τις απόψεις του νυν και εκ νέου υποψηφίου Δημάρχου Καρδίτσας κ. Φ. Αλεξάκου που φιλοξενήσαμε χθες Τετάρτη (15/5), σειρά (αλφαβητικά) να απαντήσει σήμερα στα επτά (κοινά) ερωτήματα που έθεσε η ηλεκτρονική εφημερίδα μας ο υποψήφιος Δήμαρχος Καρδίτσας με το συνδυασμό "Καρδίτσα από την Αρχή" κ. Κώστας Γκαβογιάννης.

Ακολουθούν οι απαντήσεις του Κου Γκαβογιάννη:

  1. Πώς σκέφτεστε να αξιοποιήσετε το στρατόπεδο Λουμάκη που πρόσφατα πέρασε στην κατοχή του Δήμου;

Πρόκειται για μια μεγάλη ευκαιρία να δημιουργηθεί άλλο ένα σημείο αναφοράς που θα προσδίδει ταυτότητα στην πόλη. Η θέση της συγκεκριμένης έκτασης έχει πάρα πολλά πλεονεκτήματα (σιδ. Σταθμός, περιφερειακή οδός κλπ), οπότε οποιαδήποτε παρέμβαση πρέπει να είναι ενταγμένη αρμονικά και να  αξιοποιεί το σύνολο της περιοχής. Κυρίως όμως πρέπει να απαντά στο ερώτημα “τι θέλουμε να πετύχουμε”. Εμείς λοιπόν θέλουμε άλλο ένα σημείο αναφοράς για την Καρδίτσα. Πρόσφατα προκηρύχθηκε αρχιτεκτονικός διαγωνισμός ιδεών. Εφόσον κάποια πρόταση απαντάει στα παραπάνω θα εξεταστεί σοβαρά.

  1. Ποια είναι η πολιτική που θα ακολουθήσετε στο θέμα των ποδηλατοδρόμων; Είναι στις σκέψεις η συντήρηση και επέκταση του δικτύου;

Άλλη μια πρόταση που μπορεί να προσδώσει μοναδικότητα στην πόλη, πέρα από το πρακτικό κομμάτι. Ήδη από χρόνια η Καρδίτσα πρωτοπορεί με υπάρχον δίκτυο μήκους μεγαλύτερο των εφτά χιλιομέτρων. Θεωρούμε λοιπόν ότι οι ποδηλατόδρομοι πρέπει να επεκταθούν και να καταλάβουν τη μεγαλύτερη δυνατή έκταση στην πόλη. Το δίκτυο δηλαδή πρέπει να επεκταθεί παντού γιατί υπάρχουν οφέλη πέρα από τα προφανή (ταχύτητα μετακίνησης, ασφάλεια, άνεση, περιβαλλοντικά κέρδη κλπ). Στα οφέλη επίκεντρο είναι το ίδιο το ποδήλατο, αλληλένδετο με την καθημερινότητα του Καρδιτσιώτη και γύρω από το ποδήλατο μπορούν να γίνουν πολλά, που με ικανό σχεδιασμό θα μετατρέψουν την Καρδίτσα σε πόλη πρότυπο για το συγκεκριμένο όχημα, με ότι αυτό συνεπάγεται. Το ποδήλατο λοιπόν είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα για την Καρδίτσα και τη σχέση της με την υπόλοιπη χώρα. Εστιάζοντας σ’ αυτό θα είμαστε πολλαπλά ωφελημένοι.

  1. Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος προγραμματισμός για την αντιμετώπιση του προβλήματος των αδέσποτων ζώων, που δείχνει εξαιρετικά δυσεπίλυτο;

Πολύ μεγάλο ζήτημα που μέχρι σήμερα ταλαιπωρεί τα ζώα και τους δημότες, χωρίς κανένας να βγαίνει κερδισμένος.

Κατ’ αρχάς υπάρχει νόμος που δεν ξέρω κατά πόσο τηρείται στη δική μας περίπτωση και επιπλέον ετοιμάζεται καινούργιος νόμος, που αν συνεχίσουμε με την ίδια λογική δεν θα τον εφαρμόσουμε και θα έχουμε ξανά δυστυχισμένα ζώα και φοβισμένους δημότες, μιας και γύρω από το θέμα χρόνια τώρα υπήρξε σπέκουλα και πολιτική εκμετάλλευση.

Γνωρίζετε, υποθέτω, πως οι δημότες της Καρδίτσας φορολογούνται με συγκεκριμένο τέλος υπέρ των αδέσποτων (το γνωστό “σκυλόσημο”). Με αυτά τα χρήματα χρηματοδοτούνται δράσεις υπέρ των ζώων και έχουν ανακοινωθεί συνεργασίες με σωματεία για το σκοπό αυτό. Ποιος γνωρίζει όμως ότι στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας δεν υπάρχει κανένα καταφύγιο αδέσποτων που να διαθέτει άδεια ίδρυσης και λειτουργίας; Το επιβεβαιώνει  έγγραφο της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Καρδίτσας που σας επισυνάπτω. Φορολογούμαστε λοιπόν και χρηματοδοτούμε δράσεις που δεν γνωρίζουμε πόσο κατάλληλες είναι από τη στιγμή που δεν έχουν τις απαραίτητες άδειες. Αυτή την πραγματικότητα την πληροφορηθήκαμε από το αρμόδιο υπουργείο, (κατά τη διαβούλευση για το νέο νόμο).

Ας μας απαντήσει ο κ. Αλεξάκος πόσο νόμιμο είναι να φορολογεί τους Καρδιτσιώτες για να χρηματοδοτεί κάτι χωρίς άδεια. Ας μα εξηγήσει ο “ευαίσθητος” γύρω από το θέμα κ. Τσιάκος σαν αντιπερειφερειάρχης τι έκανε για το ζήτημα, αφού οι άδειες αυτές είναι στην αρμοδιότητα της Περιφερειακής Ενότητας. Οτιδήποτε άλλο λειτουργήσει χωρίς άδεια (ακόμα και πλανόδιος) είναι φυσικά παράνομο και επιλαμβάνεται η αστυνομία. Εδώ που πρόκειται για ψυχές πέρα από παράνομο είναι και ανήθικο, αλλά δεν ανησύχησε κανένας. Δεν παρανόμησαν οι κ.κ. Αλεξάκος και Τσιάκος; Δεν συνεχίζουν να παρανομούν; Και συνεχίζω. Τι μέσο έχουν; Σας ανέφερα θέματα που άπτονται της αρμοδιότητας του Εισαγγελέα.

Αυτή είναι η ευαισθησία των αιρετών μας γύρω από τα αδέσποτα. Υπάρχει Κτηνιατρική Σχολή στην πόλη (μια από τις δύο της χώρας) που τεχνηέντως αφέθηκε εκτός από όποια προσπάθεια επίλυσης. Γιατί; Το διανοείστε;

Όσο για το θέμα αυτό καθ’ αυτό, ο νέος νόμος θα είναι ακόμα πιο σαφής, οπότε και θα συμβάλλει σημαντικά στην επίλυση του προβλήματος.

Επιπλέον τα αδέσποτα θέλουν φροντίδα, θέλουν βοήθεια, όχι “μετακίνηση” από το ένα μέρος στο άλλο για να δημιουργείται τεχνητό πρόβλημα. Ούτε υπεραπλουστεύσεις περί μαζικών εγκαταλείψεων ή μαζικής αναπαραγωγής ενήλικων(;) ζώων. Ναι ειπώθηκε κι αυτό πως αδέσποτα ενήλικα γεννήθηκαν πρόσφατα!

Παρεμβάσεις του τύπου “δημόσιες ταΐστρες” δημιουργούν αγέλες, με ότι αυτό συνεπάγεται και “νομιμοποιούν” τη φόλα, άρα εντείνουν τα προβλήματα. Με λίγα λόγια οι ερασιτεχνισμοί και οι παρανομίες οξύνουν, παρά λύνουν το πρόβλημα και δημιουργούν συνεχώς δυστυχισμένα ζώα. Απαιτείται η συνδρομή ειδικών (κτηνιάτρων, εκπαιδευτών, πιστοποιημένων συλλόγων κ.ο.κ.) που θα δώσουν λύσεις στα πλαίσια του νόμου. Δεν αρκεί μόνο η αγάπη. Χρειάζεται ειλικρίνεια και γνώσεις.

  1. Έχετε στις προτεραιότητες σας την αξιοποίηση των Δημοτικών Ξενώνων και αν ναι πως θα κινηθείτε για να το πετύχετε;

Οι δημοτικοί ξενώνες μπορούν να αποτελέσουν μοχλό ανάπτυξης. Φυσικά και πρέπει να αξιοποιηθούν, υπό προϋποθέσεις. Βασική προϋπόθεση είναι να βρεθούν επενδυτές. ΝΤΟΠΙΟΙ επενδυτές όμως που θα λειτουργούν με πνεύμα αλληλοστήριξης και όχι ανταγωνιστικά προς τις ιδιωτικές ξενοδοχειακές μονάδες, που ατή τη στιγμή “σηκώνουν το βάρος” της τουριστικής ανάπτυξης του νομού. Δεν μπορεί ο Δήμος να “ακυρώσει” αυτές τις προσπάθειες, αντιθέτως οφείλει να συνδράμει και μπορεί να το πετύχει με τον τρόπο που σας περιέγραψα.

  1. Κρίνετε απαραίτητη μία νέα κυκλοφοριακή μελέτη για την πόλη και ποια θεωρείτε πως πρέπει να είναι η φιλοσοφία της, ώστε να λύσει προβλήματα;

Φυσικά και είναι απαραίτητη. Θα πρέπει να γίνει άμεσα λαμβάνοντας υπόψιν μεταξύ άλλων τα όσα ανέφερα για τους ποδηλατοδρόμους. Η προσβασιμότητα στην πόλη είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα και πρέπει να έχει προτεραιότητες. Δεν μπορούμε να διώξουμε τα αυτοκίνητα από την πόλη και δεν πρέπει να είναι αυτός ο στόχος. Πρέπει να επιδιώξουμε την ομαλότητα και τη διευκόλυνση των οδηγών που είναι αναγκασμένοι έστω και να περάσουν από το κέντρο. Μ’ αυτή την έννοια απαιτούνται θέσεις στάσης κοντά σε ιατρεία, φροντιστήρια, όπως απαιτούνται θέσεις στάθμευσης κοντά στη λαϊκή και σε άλλα επιλεγμένα σημεία, γιατί προτεραιότητα με το αυτοκίνητο πρέπει να έχουν τα παιδιά, οι ηλικιωμένοι, οι ασθενείς.

Από εκεί και πέρα η φιλοσοφία της οποιασδήποτε μελέτης πρέπει να επικεντρώνεται στην ανθρώπινη λειτουργία της πόλης.

  1. Ποια η πολιτική που θα ακολουθήσετε στην ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών στο Δήμο και την χρήση της για βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους Δημότες;

Το συγκεκριμένο κεφάλαιο είναι πολύ ευρύ. Οι νέες τεχνολογίες έπρεπε να είναι μέρος της καθημερινότητας του Δήμου εδώ και τουλάχιστον δέκα χρόνια. Επιβάλλεται να το κάνουμε πράξη γιατί τα οφέλη είναι πάρα πολλά, τόσο για τους δημότες, όσο και για το Δήμο. Είναι γνωστό πως οι δυνατότητες σ’ αυτό τον τομέα είναι απεριόριστες όπως και οι εφαρμογές τους. Σκεφθείτε πόσο πιο απλά θα είναι τα πράγματα για τους δημότες, όχι μόνο στις συναλλαγές τους άλλα σε κάθε πτυχή της σχέσης τους με ο Δήμο και από την άλλη πόσο θα μειωθεί ο χρόνος και φυσικά το κόστος στο Δήμο τόσο για την παροχή υπηρεσιών, όσο και για οποιαδήποτε παρέμβαση επωφελής προς το σύνολο, ακόμα και για την εσωτερική λειτουργία των υπηρεσιών.

  1. Είναι στις οικονομικές -και σε ανθρώπινο δυναμικό-δυνατότητες του Δήμου η σωστή συντήρηση και πλήρης λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων, τώρα που προστίθεται και το νέο κλειστό;

Σε καμία περίπτωση δεν επαρκούν ούτε οι πόροι και φυσικά το υπάρχον προσωπικό για τη σωστή συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων. Επομένως είναι ένα ζήτημα για το οποίο απαιτείται σοβαρή σκέψη, αφού αναγκαστικά στο Δήμο πέφτει το βάρος της επίλυσής του.

Μπορεί λοιπόν να μην επαρκούν οι πόροι, αλλά οι οικονομικέ δυνατότητες του Δήμου έχουν προοπτική, φυσικά όχι μέσω της φορολογίας που ήδη είναι δυσβάστακτη.

Ο Δήμος παρόλο που δεν μπορεί να μετατραπεί – και δεν πρέπει – σε επιχείρηση, μπορεί να αξιοποιήσει πολλές ευκαιρίες για να αυξήσει τις οικονομικές του δυνάμεις.

Ένα παράδειγμα ανέφερα πιο πάνω με τη σημαντική μείωση του κόστους λειτουργίας και παροχής υπηρεσιών που μπορεί να επέλθει αν αξιοποιηθούν σωστά οι νέες τεχνολογίες.

Ο Δήμος λοιπόν μπορεί με έξυπνους τρόπους να αποκτήσει τη δυνατότητα σωστής συντήρησης των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Τελευταία τροποποίηση στις16 Μαΐου 2019, 22:44

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Λαμπερή η «Λευκή Νύχτα» στην Καρδίτσα υπό το φως της πανσελήνου (+Φωτο +Βίντεο) Λαμπερή η «Λευκή Νύχτα» στην Καρδίτσα υπό το φως της πανσελήνου (+Φωτο +Βίντεο)
    28 Αυγούστου 2026, 22:12
  • Ξεκίνησε η «Λευκή Νύχτα 2026» στους κεντρικούς εμπορικούς δρόμους της Καρδίτσας (+Φωτο +Βίντεο) Ξεκίνησε η «Λευκή Νύχτα 2026» στους κεντρικούς εμπορικούς δρόμους της Καρδίτσας (+Φωτο +Βίντεο)
    28 Αυγούστου 2026, 19:59
  • Πλακοστρώσεις στην Πλατεία Δικαστηρίων - Παράταση τριών ακόμη μηνών στο όλο έργο (+Φωτο) Πλακοστρώσεις στην Πλατεία Δικαστηρίων - Παράταση τριών ακόμη μηνών στο όλο έργο (+Φωτο)
    28 Αυγούστου 2026, 16:59
  • Κάλεσμα των εργατικών σωματείων της Καρδίτσας για μαζική συμμετοχή στο Πανελλαδικό συλλαλητήριο της ΔΕΘ το Σάββατο (5/9) Κάλεσμα των εργατικών σωματείων της Καρδίτσας για μαζική συμμετοχή στο Πανελλαδικό συλλαλητήριο της ΔΕΘ το Σάββατο (5/9)
    28 Αυγούστου 2026, 16:12
επιστροφή στην κορυφή

ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Η εταιρεία Αφοι Ν. Καραγιώργου Α.Β.Ε.Ε. αναζητά προσωπικό για εργασία

Η εταιρεία Αφοι Ν. Καραγιώργου Α.Β.Ε.Ε. αναζητά προσωπικό για εργασία

Η Αποκατάσταση Α.Ε. αναζητά για εργασία Νοσηλευτές και Βοηθούς Νοσηλευτές

Η Αποκατάσταση Α.Ε. αναζητά για εργασία Νοσηλευτές και Βοηθούς Νοσηλευτές

Τα Εκκοκκιστήρια Θεσσαλίας Α.Β.Ε.Ε. αναζητούν προσωπικό

Τα Εκκοκκιστήρια Θεσσαλίας Α.Β.Ε.Ε. αναζητούν προσωπικό

Η εταιρεία ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΗΡΙΑ ΣΟΦΑΔΩΝ Α.Ε. αναζητά εργαζομένους

Η εταιρεία ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΗΡΙΑ ΣΟΦΑΔΩΝ Α.Ε. αναζητά εργαζομένους

Η εταιρεία Αφοι Ν. Καραγιώργου Α.Β.Ε.Ε. αναζητά Ηλεκτρολόγο Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων

Η εταιρεία Αφοι Ν. Καραγιώργου Α.Β.Ε.Ε. αναζητά Ηλεκτρολόγο Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων

Πωλείται μονοκατοικία τριών επιπέδων στο καταπράσινο Πευκόφυτο Καρδίτσας

Πωλείται μονοκατοικία τριών επιπέδων στο καταπράσινο Πευκόφυτο Καρδίτσας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  • 88,8 εκατ. ευρώ θα πληρώσουν 31 Αυγούστου με 4 Σεπτεμβρίου e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
    28 Αυγούστου 2026, 22:38
  • Τον Μαροκινό μέσο Ιμράν Λούζα ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός
    28 Αυγούστου 2026, 22:32
  • Λαμπερή η «Λευκή Νύχτα» στην Καρδίτσα υπό το φως της πανσελήνου (+Φωτο +Βίντεο)
    28 Αυγούστου 2026, 22:12
  • Το Σάββατο 29 Αυγούστου η κηδεία του Ανδρέα Τρομπέτα
    28 Αυγούστου 2026, 21:51
  • Έχασε και από την Ουκρανία η Ελλάδα - Δυσκολεύει πολύ η πρόκριση στο Μουντομπάσκετ
    28 Αυγούστου 2026, 21:30
  • Κλήρωσε για την Super League 2 - Με ντέρμπι και δύο εκτός αναμετρήσεις ξεκινά η Αναγέννηση
    28 Αυγούστου 2026, 21:16
  • Εκ νέου χορήγηση αδειών εγκατάστασης και λειτουργίας για το Πανεπιστήμιο Keele και το Πανεπιστήμιο York
    28 Αυγούστου 2026, 21:07
  • Τουρισμός για όλους 2026: Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα της Α' φάσης
    28 Αυγούστου 2026, 21:02
  • Τροχαίο στο δρόμο Λάρισας - Τρικάλων με δύο γυναίκες τραυματίες
    28 Αυγούστου 2026, 20:56
  • Ξεκίνησε η «Λευκή Νύχτα 2026» στους κεντρικούς εμπορικούς δρόμους της Καρδίτσας (+Φωτο +Βίντεο)
    28 Αυγούστου 2026, 19:59
  • Στην Αναγέννηση Καρδίτσας ο Στέφανος Ευαγγέλου
    28 Αυγούστου 2026, 19:36
  • Πυρκαγιά σε διπλοκατοικία στον Εύοσμο – Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε ηλικιωμένος
    28 Αυγούστου 2026, 17:41
  • Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ η ΚΥΑ για τη διπλή επιστροφή ενοικίου σε γιατρούς, νοσηλευτές και εκπαιδευτικούς για το 2024
    28 Αυγούστου 2026, 17:38
  • Πλακοστρώσεις στην Πλατεία Δικαστηρίων - Παράταση τριών ακόμη μηνών στο όλο έργο (+Φωτο)
    28 Αυγούστου 2026, 16:59
  • Κινήσου με άνεση! “ΕΚΟ- Μπισιάνης”! Ποιότητα, συνέπεια, αξιοπιστία!
    28 Αυγούστου 2026, 16:49
  • Παράταση έως 30 Σεπτεμβρίου για τις βεβαιώσεις επιλεξιμότητας στις κλειστές κατοικίες – Διευρύνονται τα εισοδηματικά κριτήρια
    28 Αυγούστου 2026, 16:33
  • e-ΕΦΚΑ: Επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθεισών εισφορών σε μη μισθωτούς ασφαλισμένους
    28 Αυγούστου 2026, 16:14
  • Κάλεσμα των εργατικών σωματείων της Καρδίτσας για μαζική συμμετοχή στο Πανελλαδικό συλλαλητήριο της ΔΕΘ το Σάββατο (5/9)
    28 Αυγούστου 2026, 16:12
  • Τιτάνες Παλαμά: Ξεκινά την 1η Σεπτεμβρίου η προετοιμασία για τη νέα σεζόν
    28 Αυγούστου 2026, 15:24
  • Conference League: Η κλήρωση του Παναθηναϊκού – Οι έξι αντίπαλοι και το πρόγραμμα
    28 Αυγούστου 2026, 15:22
.

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

« Αύγουστος 2026 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

  • Καρδίτσα
  • Θεσσαλία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Άρθρα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

  • Δ. Αργιθέας
  • Δ. Καρδίτσας
  • Δ. Λ. Πλαστήρα
  • Δ. Μουζάκιου
  • Δ. Παλαμά
  • Δ. Σοφάδων

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

  • Γ Εθνική
  • ΕΠΣ Καρδίτσας
  • ΑΣΚ
  • Α1 ΕΣΚΑΘ
  • ΣΠΑΚ
  • Ελπίδες Καρδίτσας
  • Στίβος

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

  • Άρτα
  • Ευρυτανία
  • Λάρισα
  • Μαγνησία
  • Τρίκαλα
  • Φθιώτιδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

  • Επικοινωνία
  • Γ.Ε.ΜΗ.: 129895403000
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • YouTube
  • Συνδρομή στο RSS

Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva