.
.
..

Διπλωματική εργασία με θέμα το ποδήλατο για φοιτητές της Σχολής Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης

Διπλωματική εργασία με θέμα το ποδήλατο για φοιτητές της Σχολής Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης

. sveronis panagiotis

Θέμα με βάση το ποδήλατο και την βιώσιμη ανάπτυξη καλούνται να αναπτύξουν Καρδιτσιώτες σπουδαστές της Σχολής Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης.

 

Στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει αναπτύξει ο Δήμος Καρδίτσας σε θέματα βιώσιμης κινητικότητας με τον συμπατριώτη μας καθηγητή της Σχολής Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης Δρ. Θεοχάρη Τσούτσο καλεί τους Καρδιτσιώτες σπουδαστές της Σχολής στο πλαίσιο της υποχρέωσής τους για την εκπόνηση διπλωματικής εργασίας  να επιλέξουν θέμα με βάση το ποδήλατο και την βιώσιμη ανάπτυξη.

Το Τμήμα Προγραμματισμού της  Δ/νσης Προγραμματισμού Πληροφορικής και Διαφάνειας του Δήμου Καρδίτσας είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου φοιτητή – ερευνητή που επιθυμεί να ασχοληθεί με το θέμα και πρόθυμο να συμβάλει με στοιχεία και πληροφορίες στην εκπόνηση μιας τέτοιας εργασίας, η οποία μπορεί με τη σειρά της να αξιοποιηθεί στην γενικότερη προσπάθεια του Δήμου Καρδίτσας για την περαιτέρω ανάδειξη και χρήση του ποδηλάτου ως κυρίαρχου μέσου στις αστικές μετακινήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Προγραμματισμού, Δημαρχείο Αρτεσιανού 1 Καρδίτσα, 2ος όροφος Προϊσταμένη κ. Ναταλία Τζέλλου τηλ. 2441354808  e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

.

 

επιστροφή στην κορυφή

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ