.
.
..

Σύλλογος Εργαζομένων Κέντρου Υγείας Καρδίτσας: "Άμεση καταβολή των δεδουλευμένων"

Σύλλογος Εργαζομένων Κέντρου Υγείας Καρδίτσας: "Άμεση καταβολή των δεδουλευμένων"

. sveronis panagiotis

Ο «Σύλλογος Εργαζομένων Κέντρου Υγείας Καρδίτσας» συμπαρατάσσεται στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στο Κέντρο Αποκατάστασης «ΑΡΩΓΗ», οι οποίοι εδώ και 9 μήνες παραμένουν απλήρωτοι.

 

Οι εργαζόμενοι συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους, καθώς η εργοδοσία δεν έχει καταβάλει ακόμα ούτε το ελάχιστο από τα χρήματά τους, ενώ είχε δεσμευτεί στην επιθεώρηση εργασίας ότι θα τους πληρώσει μέχρι το τέλος Μαρτίου. Αντίθετα, έχει αρχίσει τα παζάρια ακόμα και για το δώρο του Πάσχα.

Όλα τα προηγούμενα χρόνια, όπως και σήμερα, με ευθύνη των εκάστοτε Κυβερνήσεων και της ΕΕ, προωθείται η επιχειρηματικότητα, η ιδιωτικοποίηση στον τομέα της Υγείας. Αποκλειστικός στόχος σε κρίση και σε «ανάπτυξη» είναι η στήριξη των μεγαλοεπιχειρηματιών και στον τομέα της Υγείας.

Την ίδια ώρα που οι ελλείψεις στο δημόσιο σύστημα Υγείας είναι τραγικές, με τα παραδείγματα που έχουμε από το Νοσοκομείο και τα Κέντρα Υγείας του νομού μας, οι ιδιωτικές κλινικές ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια και οι εργαζόμενοι σε αυτές δουλεύουν σε άθλιες συνθήκες. Την ίδια στιγμή που οι μεγάλες επιχειρήσεις απολαμβάνουν φοροελαφρύνσεις, χιλιάδες εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι για μήνες, καλούνται να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη ανταποκρινόμενοι στη φοροληστεία, βιώνουν την εκμετάλλευση και την εντατικοποίηση της δουλειάς.

Καλούμε τους εργαζόμενους να συσπειρωθούν στα Σωματεία τους με στόχο την καταπολέμηση των πραγματικών αιτιών, που δημιουργούν τα προβλήματα που βιώνουμε. Υπάρχει πείρα! Έως τώρα χιλιάδες εργαζόμενοι αντιμετώπισαν τα προηγούμενα χρόνια τα ίδια προβλήματα και βγήκαν νικητές μέσα από τον οργανωμένο αγώνα.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥΛΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ- Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΠΑΛΛΑ ΔΗΜΗΤΡΑ

.

 

επιστροφή στην κορυφή

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ