.
.
..

Εκδήλωση με θέμα «Ενδυνάμωση γυναικών και είσοδος στην αγορά εργασίας»

Εκδήλωση με θέμα «Ενδυνάμωση γυναικών και είσοδος στην αγορά εργασίας»

. sveronis panagiotis

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί την Πέμπτη 16 Μαΐου 2019 στις 10:00 π.μ. στην αίθουσα του Ε.Β.Ε – Ηρώων Πολυτεχνείου 3, 3ος όροφος στην Καρδίτσα.

 

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Περιφέρειας Θεσσαλίας, στο πλαίσιο των δράσεων του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης – «Europe Direct» Περιφέρειας Θεσσαλίας σε συνεργασία με το Κέντρο Γυναικών Καρδίτσας, το κέντρο Κοινότητας με παράρτημα ΡΟΜΑ Δήμου Καρδίτσας διοργανώνουν την εκδήλωση «Ενδυνάμωση γυναικών και είσοδος στην αγορά εργασίας» που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 16 Μαΐου 2019 στις 10:00 π.μ. στην αίθουσα του Ε.Β.Ε – Ηρώων Πολυτεχνείου 3, 3ος όροφος στην Καρδίτσα.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η παρότρυνση όλων των φορέων για τη διευκόλυνση της εισόδου, παραμονής και εξέλιξης της γυναίκας στην αγορά εργασίας.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν με εισηγήσεις οι φορείς από το Κέντρο Γυναικών Καρδίτσας, το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Περιφέρειας Θεσσαλίας, το Κέντρο Κοινότητας με παράρτημα ΡΟΜΑ Δήμου Καρδίτσας, το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ο ΟΑΕΔ, ΚΠΑ 2 Καρδίτσας.

.

 

επιστροφή στην κορυφή

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ