.
.

Σύλλογος εκπαιδευτικών Π.Ε. Καρδίτσας: "Πραγματοποίηση εκδήλωσης για το συνταξιοδοτικό - κοπή πίτας"

Σύλλογος εκπαιδευτικών Π.Ε. Καρδίτσας: "Πραγματοποίηση εκδήλωσης για το συνταξιοδοτικό - κοπή πίτας"

sveronis panagiotis

Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, στις 11 το πρωί, ο Σύλλογός μας πραγματοποίησε, όπως κάθε χρόνο, την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, στο Παυσίλυπο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης κ.Τσιάκος, ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Αλεξάκος, ο Δήμαρχος Μουζακίου κ.Κωτσός, οι Αντιδήμαρχοι κ.Σβάρνας και κ.Μπακαλάκου, η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης κ. Μητσιάδη, οι Αιρετοί του ΚΥΣΠΕ κ. Παληγιάννης και κ. Φασφαλής, οι Αιρετοί του ΑΠΥΣΠΕ Θεσσαλίας κ.Χασιώτης και κ. Τσιούλκας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Λάρισας και πλήθος συναδέλφων.

.Μετά την κοπή πίτας ακολούθησε ενημέρωση από τους Αιρετούς του ΚΥΣΠΕ για θέματα που αφορούν τον κλάδο μας. Ακολούθως ο κ. Μπαλάγκας ανέπτυξε με ιδιαίτερα αναλυτικό και κατατοπιστικό τρόπο το συνταξιοδοτικό των εκπ/κών. Οι συνάδελφοι,ισσες παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τις ομιλίες .

Να σημειωθεί ότι στο τέλος ο κ. Μπαλάγκας έδωσε ένα έντυπο, το οποίο προωθήθηκε στα σχολεία, ώστε όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να έχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σύνταξή τους, να το συμπληρώσουν και να το στείλουν στο e-mail του.

Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους για την συμμετοχή τους στην εκδήλωση του Συλλόγου.

               Για το Δ.Σ.

 Ο Πρόεδρος         Ο Γ. Γραμματέας

Βάϊος Κουτής     Δημήτριος Ταξιάρχης

.

 

επιστροφή στην κορυφή

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ