87 προσλήψεις συμβασιούχων στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για Τρίκαλα, Λάρισα και Βόλο - Από 19 έως και 21 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις Κύριο
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία Εργασία - Καρδίτσα
- Εκτύπωση
Οι Περιφερειακές Ενότητες Λάρισας, Μαγνησίας και Τρικάλων ανακοίνωσαν χωριστά την προκήρυξη 87 θέσεων εργασίας με σύμβαση ορισμένου χρόνου για την υποστήριξη των Επιτροπών – Κλιμακίων Κρατικής Αρωγής.
Οι θέσεις αυτές είναι απαραίτητες για τη συνέχιση της καταγραφής των ζημιών από τη θεομηνία Daniel και αφορούν διάφορες ειδικότητες.
Οι προσλήψεις αφορούν ειδικότητες όπως: ΠΕ Γεωτεχνικών/Γεωπόνων, ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού, ΠΕ Οικονομικού, ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού και ΔΕ Διοικητικού Λογιστικού, με διάρκεια συμβάσεων έως τις 5 Σεπτεμβρίου 2025.
Οι αιτήσεις υποβάλλονται αυτοπροσώπως ή μέσω εξουσιοδοτημένου προσώπου από 19 έως 21 Φεβρουαρίου 2025.
Για την Λάρισα δείτε εδώ
Για την Μαγνησία δείτε εδώ
Για τα Τρίκαλα δείτε εδώ
Τελευταία τροποποίηση στις18 Φεβρουαρίου 2025, 14:37

















