Κ.Κ.Ε. - Οι πέντε υποψήφιοι δήμαρχοι στο νομό Καρδίτσας Κύριο
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία Πολιτικά
- Εκτύπωση
Το Κ.Κ.Ε. ανακοίνωσε του πέντε από τους έξι υποψηφίους δημάρχους στο νομό μας στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010. Στην ήδη γνωστή υποψηφιότητα του Κου Τέγου για τον Δήμο Καρδίτσας προστέθηκαν άλλα τέσεερα ονόματα για τους δήμους Σοφάδων, Παλαμά, Μουζακίου και Λίμνης Πλαστήρα ενώ εκκρεμεί ο Δήμος Αργιθέας. Οι υποψήφιοι δήμαρχοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στους δήμους του Νομού Καρδίτσας ανακοινώθηκαν, σε συνέντευξη Τύπου της Ν.Ε. Καρδίτσας του Κ.Κ.Ε.
Παρουσιάζοντας τους υποψηφίους ο Αστ. Χαλάτσης, μέλος της Ν.Ε., αφού επεσήμανε ότι κριτήριο της ψήφου στις ερχόμενες τοπικές εκλογές πρέπει να είναι η καθημερινότητα και οι λαϊκές ανάγκες, υπογράμμισε ότι η εκλογή κομμουνιστών και συνεργαζόμενων με τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» θα αποτελέσει ένα ισχυρό εμπόδιο στην πολιτική του μνημονίου, των μονοπωλίων, της κυβέρνησης και των κομμάτων του ευρωμονόδρομου.
Οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στους δήμους του Νομού Καρδίτσας είναι:
ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Χρήστος Τέγος, εκπαιδευτικός, πρώην δήμαρχος Καρδίτσας και νυν δημοτικός σύμβουλος, στέλεχος του ΚΚΕ.
ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ: Σωτήρης Στουρνάρας, συνταξιούχος δασολόγος, πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης, μέλος της ΝΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ.
ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΑΜΑ: Αρης Πολυγένης, αγροτοσυνδικαλιστής, μέλος του ΔΣ της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας, πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Λεύκης.
ΔΗΜΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ: Λάμπρος Γιώτης, ψυκτικός, πρώην αντιδήμαρχος Μουζακίου.
ΔΗΜΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ: Βασίλης Ελευθερίου, τοπογράφος μηχανικός, μέλος της ΝΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ.















