.
.
.
.
.

Τσιάκος:"Δεν θα αποφασίζουν για εμάς, χωρίς εμάς" Κύριο

Τσιάκος:"Δεν θα αποφασίζουν για εμάς, χωρίς εμάς"
.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, δυστυχώς, γινόμαστε μάρτυρες αλλεπάλληλων αρνητικών αποφάσεων που αφορούν την Καρδίτσα. Αποφάσεων που παίρνονται ερήμην της τοπικής κοινωνίας, από κέντρα και παράκεντρα εξουσίας.


Που αποφασίζουν για εμάς και τα παιδιά μας, χωρίς εμάς. Νοιώθουμε πως η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο. Νοιώθουμε αγανακτισμένοι και απογοητευμένοι, από μια πολιτική, η οποία ανερμάτιστα έρχεται να κατεδαφίσει χωρίς καμία λογική, ότι είχε χτιστεί σε αυτή την περιοχή.

Τα χτυπήματα είναι συνεχή και υποθηκεύουν το μέλλον μας για πολλά χρόνια. Όσο και αν δεν θέλουν κάποιοι να το παραδεχτούν, οι αποφάσεις των τελευταίων μηνών μας γυρίζουν δεκαετίες πίσω.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ: ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ.

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΓΙΑΤΙ:

Κλείνουν τα σχολεία μας.

Κλείνουν τις πανεπιστημιακές σχολές μας.

Αδιαφορούν για την υγεία μας, υποβαθμίζοντας το νοσοκομείο.

Σταμάτησαν τον Αχελώο με διάφορες προφάσεις.

Σταμάτησαν τον οδικό άξονα Ε – 65.

Εγκατέλειψαν τον αγροτικό τομέα, τη μεγαλύτερη πλουτοπαραγωγική δύναμη της χώρας και εξαθλιώνουν μέρα με την ημέρα, τους αγρότες μας.

Αφαιρούν κάθε δυνατότητα ανάπτυξης, κάνοντας ότι είναι δυνατό για να «σταματήσει ότι ακόμη κινείται στην αγορά».

Δεν έχουμε άλλα περιθώρια να παρακολουθούμε τις εξελίξεις. Οι φορείς της Καρδίτσας αντιδρούν. Ζητούν να μην αφαιρεθεί από τους Καρδιτσιώτες η δυνατότητα να ζήσουν στον τόπο τους. Δεν θέλουμε να δούμε τα παιδιά μας μετανάστες, όπως συνέβη σε παλαιότερες δεκαετίες.

Σήμερα το απόγευμα (Πέμπτη 2 Ιουνίου) στις 8:30 στην Κεντρική Πλατεία της Καρδίτσας, αποφασίσαμε να διοργανώσουμε συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Οφείλουμε όλοι να δώσουμε το παρόν, ώστε να στείλουμε μήνυμα στην κεντρική εξουσία. Μήνυμα πως θα πρέπει να αλλάξει στάση. Να στηρίζει και όχι να υπονομεύει την περιοχή.
Αυτόν τον αγώνα πρέπει να τον δώσουμε όλοι μαζί. Να τον κερδίσουμε όλοι μαζί.

Βασίλης Τσιάκος
Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας

Τελευταία τροποποίηση στις1 Ιουνίου 2011, 15:48
επιστροφή στην κορυφή

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ