.
.
.
.
.

Από τέσσερα οικόπεδα η επιλογή αυτού που θα χτιστεί το νέο Κ.Υ. Μουζακίου Κύριο

Από τέσσερα οικόπεδα η επιλογή αυτού που θα χτιστεί το νέο Κ.Υ. Μουζακίου
.

Τέσσερις είναι οι επιλογές που θα έχει η 5η ΥΠΕ για τον χώρο που θα κτιστεί το κτίριο που θα φιλοξενήσει το νέο Κέντρο Υγείας Μουζακίου, μετά την καταστροφή που υπέστη το παλιό, κατά την πλημμύρα της 18ης Σεπτεμβρίου.

 

Η μια είναι η έκταση για την οποία ήδη σας ενημέρωσε το KarditsaLive.Net, και συγκεκριμένα η χαρακτηρισμένη ως χώρος πρασίνου, πίσω από το ΓΕΛ Μουζακίου. Έκταση που ανήκει στο Δήμο και έχει την δυσκολία του αποχαρακτηρισμού που όμως μπορεί να ξεπεραστεί.

Οι άλλες τρεις εκτάσεις προέκυψαν μετά από πρόσκληση του Δήμου Μουζακίου για υποβολή προτάσεων, για εκτάσεις με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, από δημότες. Η προθεσμία για την υποβολή τους έληξε την περασμένη Τρίτη 27 Οκτωβρίου και την Παρασκευή, άνοιξαν οι 7 προτάσεις και με βάση τα στοιχεία που απαιτούνταν προκρίθηκαν τρεις εξ αυτών.

Η μία αφορά έκταση στο δρόμο προς Μαυρομμάτι, η άλλη στον περιφερειακό και η τρίτη κοντά στον κυκλικό κόμβο Μουζακίου.

Όπως τόνισε στο KarditsaLive.Net, ο δήμαρχος Μουζακίου κ. Φάνης Στάθης, τα τρία αυτά οικόπεδα έχουν ένα κόστος για να αγοραστούν και είναι θέμα της 5ης ΥΠΕ αν θα επιλέξει κάποιο εξ αυτών.

Ότι είναι να γίνει πρέπει όμως να γίνει γρήγορα, συμπλήρωσε και γι αυτό θα κληθεί η ηγεσία της ΥΠΕ να έρθει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, να δει τους χώρους και να καταλήξει σε αυτόν που θεωρεί ιδανικότερο για να φιλοξενήσει μία δομή υγείας, ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες.

Π.Κ.

επιστροφή στην κορυφή

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ