.
.
..

ΕΒΕ Καρδίτσας: «Ψωνίζω από τα εμπορικά καταστήματα του νομού και κερδίζω» (+Βίντεο) Κύριο

ΕΒΕ Καρδίτσας: «Ψωνίζω από τα εμπορικά καταστήματα του νομού και κερδίζω» (+Βίντεο)

. sveronis panagiotis

Την πρωτοβουλία του για στήριξη της τοπικής αγοράς την περίοδο του Πάσχα παρουσίασε σήμερα το ΕΒΕ Καρδίτσας, μέσω συνέντευξης τύπου που παραχώρησαν μέλη της Διοικούσας Επιτροπής.

 

Πρόκειται για την διοργάνωση της λαχειοφόρου αγοράς που πρόσφατα σας παρουσίασε με ρεπορτάζ το KarditsaLive.Net και η οποία έχει ως σύνθημα «Ψωνίζω από τα εμπορικά καταστήματα του νομού και κερδίζω».

Στη συνέντευξη τοποθετήθηκαν ο πρόεδρος του ΕΒΕ κ. Γιώργος Ντενίσης και ο Β’ αντιπρόεδρος κ. Σαράντης Εκίζογλου, ενώ παρέστη και ο υπεύθυνος συμβουλευτικής υποστήριξης επιχειρήσεων κ. Γιώργος Στεργιούλης.

Χτίσιμο σχέσης εμπιστοσύνης

Ο κ. Ντενίσης στην εισήγησή του μίλησε για μία προσπάθεια του Επιμελητηρίου όχι μόνο να βοηθήσει την τοπική αγορά, αποτρέποντας την «αιμορραγία» προς άλλες αγορές την περίοδο του Πάσχα, αλλά για μία γενικότερη που αφορά στο χτίσιμο σχέσης εμπιστοσύνης μεταξύ καταναλωτή και εμπορικού κόσμου.

Μάλιστα κάλεσε όλους τους κατοίκους του νομού, πέρα από το να κάνουν τις αγορές τους από τα εμπορικά καταστήματα του τόπου τους και από ντόπιους επαγγελματίες, ενισχύοντας την τοπική οικονομία και βοηθώντας στην δημιουργία θέσεων εργασίας, να επιλέξουν και τα κρεοπωλεία της πόλης τους, και της γειτονιάς τους για τον οβελία και ότι άλλο επιβάλει το τραπέζι του Πάσχα. 

Οι λεπτομέρειες της λαχειοφόρου

.Τις λεπτομέρειες της λαχειοφόρου έδωσε ο κ. Εκίζογλου και συγκεκριμένα ανέφερε ότι:

«Με κάθε αγορά 10€ και άνω, από τα εμπορικά καταστήματα του Νομού μας, από 18/4 έως 27/4/2019 ο καταναλωτής παίρνει ένα κουπόνι το οποίο ρίχνει στις κάλπες που θα τοποθετηθούν τη Μ. Τετάρτη, τη Μ. Πέμπτη και το Μ. Σάββατο (ώρες λειτουργίας καταστημάτων) στις κεντρικές πλατείες, Καρδίτσας, Παλαμά, Σοφάδων, Μουζακίου και μπαίνει στην κλήρωση για  πλούσια δώρα. Η κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη 2 Μαΐου  2019 και ώρα 14:00 στο Επιμελητήριο Καρδίτσας παρουσία Συμβολαιογράφου».

Πέραν αυτού ανέφερε ότι έχουν τυπωθεί 250.000 λαχνοί. Από αυτούς οι 125.000 θα διατεθούν από καταστήματα της Καρδίτσας, ενώ από 25.000 θα πάρουν καταστήματα των Σοφάδων, του Παλαμά και του Μουζακίου. Επίσης 50.000 λαχνοί θα μείνουν στο Επιμελητήριο για όποιον επιχειρηματία θέλει να προμηθευτεί επιπλέον ή για όποιον εκτός εμπορικού τομέα θελήσει να συμμετάσχει στη διαδικασία.

Το κλείσιμο της συνέντευξης περιείχε ευχές προς τα μέλη του ΕΒΕ αλλά και όλους τους Καρδιτσιώτες για καλές δουλειές και καλό Πάσχα.

Να σημειώσουμε ότι θα κληρωθούν 23 δώρα συνολικής αξίας άνω των 3.000 ευρώ τα περισσότερα εκ των οποίων προϊόντα τεχνολογίας με το ακριβότερο να είναι ένας ψυγειοκαταψύκτης αξίας 650 ευρώ.

Π.Κ.

.

 

επιστροφή στην κορυφή

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ