.
.

Εν αναμονή συναίνεσης ΓΑΙΑΟΣΕ και Τράπεζας Πειραιώς για το τελευταίο τμήμα του περιφερειακού Καρδίτσας (+Βίντεο) Κύριο

Εν αναμονή συναίνεσης ΓΑΙΑΟΣΕ και Τράπεζας Πειραιώς για το τελευταίο τμήμα του περιφερειακού Καρδίτσας (+Βίντεο)

sveronis panagiotis

Την ύπαρξη διαύλων συνεννόησης με ΓΑΙΟΣΕ και Τράπεζα Πειραιώς, ανακοίνωσε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο δήμαρχος Φώτης Αλεξάκος, προκειμένου να εξασφαλισθεί η συναίνεσή τους και να προχωρήσει η διαδικασία ολοκλήρωσης του περιφερειακού της Καρδίτσας.

 

Αναφερόμαστε στο κομμάτι από την οδό Κουμουνδούρου μέχρι την οδό Ταυρωπού που αποτελεί και το αγκάθι για την ολοκλήρωση του έργου σημεία του οποίου ανήκουν στους προαναφερόμενους φορείς.

.Όπως ανέφερε ο κ Αλεξάκος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση της κ. Τσιρέπα τόσο ο ίδιος με την ΓΑΙΑΟΣΕ, όσο και ο περιφερειάρχης κ. Αγοραστός με την Τράπεζα Πειραιώς βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία και υπάρχουν θετικά σημάδια, ώστε να εξασφαλισθεί η συναίνεση τους και να προχωρήσει η δημοπράτηση.

Από την πλευρά του ο Δήμος θα δεσμευτεί να αναλάβει το όποιο βάρος του αναλογεί από τις διαδικασίες της τροποποίησης, ώστε να μπει ο εργολάβος πριν την ολοκλήρωσή τους καθώς είναι χρονοβόρες και θα πάνε πολύ πίσω το έργο.

Μάλιστα ο κ. Αλεξάκος παρουσιάστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος λέγοντας πως αν πάνε καλά τα πράγματα θα υπάρξει ένταξη μέχρι τα Χριστούγεννα και δημοπράτηση μέχρι τις αρχές του έτους.

Π.Κ.

.

 

επιστροφή στην κορυφή

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ