.
.

Ξεκίνησαν «δειλά-δειλά» οι εξετάσεις οδήγησης στην Καρδίτσα Κύριο

Ξεκίνησαν «δειλά-δειλά» οι εξετάσεις οδήγησης στην Καρδίτσα

sveronis panagiotis

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα αναμονής οι Καρδιτσιώτες υποψήφιοι να πάρουν ή να ανανεώσουν δίπλωμα οδήγησης, αρχίζουν σιγά-σιγά να παίρνουν σειρά και να εξετάζονται από τις αρμόδιες επιτροπές, τα μέλη των οποίων μέχρι πρότινος απείχαν από την διαδικασία.

 

Οι εξετάσεις δεν γίνονται σε εντατικούς ρυθμούς, με δεδομένο ότι ο συνήθης αριθμός επιτροπών εξέτασης που λειτουργούν είναι έξι με επτά και τώρα έχουμε τρεις εν ενεργεία, αλλά θεωρείται βέβαιο πως με την πάροδο του χρόνου θα αυξηθεί ο αριθμός τους.

Από το διάστημα στασιμότητας έχει συσσωρευτεί ένας σοβαρός αριθμός υποψηφίων που είναι σε λίστα αναμονής, ενώ είναι λογικό ότι προστίθενται και άλλα άτομα που ολοκληρώνουν την εκπαίδευση και  περιμένουν να δώσουν εξετάσεις.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των ιδιοκτητών Σχολών οδήγησης κ. Κώστα Παπαστολόπουλο, ομαλοποίηση της κατάστασης αναμένεται μέσα στον Απρίλιο. Και όταν λέμε ομαλοποίηση μιλάμε για εξέταση όλων όσων αναμένουν και επιστροφή στην κανονική ροή, που σημαίνει άμεση εξέταση μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης.

Ο χρονικός ορίζοντας, βεβαίως, θα εξαρτηθεί από το πότε θα επιστρέψει όλο το δυναμικό των εξεταστών σε δράση, συγκροτώντας τον απαιτούμενο αριθμό επιτροπών.

Π.Κ.

.

 

επιστροφή στην κορυφή

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ