Ένταξη της πράξης «Αποκατάσταση βατότητας-άρση καταπτώσεων οδικού δικτύου Αργιθέας»-Εντάχθηκε και η προμήθεια χρώματος διαγράμμισης Κύριο
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα
- Εκτύπωση
Την ένταξη της πράξης «Αποκατάσταση βατότητας-άρση καταπτώσεων οδικού δικτύου Αργιθέας αρμοδιότητας ΠΕ Καρδίτσας», προϋπολογισμού 250.000 ευρώ, στο ΠΠΑ Περιφέρειας Θεσσαλίας 2021-2027, υπέγραψε ο περιφερειάρχης Δ. Κουρέτας.
Σύμφωνα με την μελέτη προβλέπεται να πραγματοποιηθούν εργασίες για την αποκατάσταση βατότητας-άρση καταπτώσεων σε τμήματα του οδικού δικτύου περιοχής Αργιθέας, ώστε να είναι ασφαλής η κυκλοφορία οχημάτων.
Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν εργασίες στα παρακάτω τμήματα:
1.Τμήμα Ανατολικής Αργιθέας: Πευκόφυτο- Αυχένας Αγίου Νικολάου -Διασταύρωση Αγίου Νικολάου -πετρίλια-Βλάσι -Ι.Μ.Σπηλιας
2.Τμήμα Δυτικής Αργιθέας: Δρακότρυπα- Γέφυρα Κοράκου- Γέφυρα Κοράκου- Βραγκιανά- Όρια Νομού- νεοχώρια Βραγκιανών - Καταφύλλι - Αργύρι - Όρια Νομού -Διαταύρωση Πετρωτού - Καλή Κώμη -Ελληνικά -Όρια Νομού
Ως ημερομηνία έναρξης της πράξης ορίστηκε η 18η Αυγούστου 2025 και ως ημερομηνία λήξης η 25η Νοεμβρίου 2026.
Εν τω μεταξύ με άλλη απόφαση του κ. Κουρετα εντάχθηκε στο ίδιο πρόγραμμα και η πράξη «Προμήθεια χρώματος διαγράμμισης για τις ανάγκες της ΔΤΕ ΠΕ Καρδίτσας», προϋπολογισμού 100.000 ευρώ.
Πρόκειται για τα υλικά που απαιτούνται για να γίνι η διαγράμμιση στο επαρχιακό οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας και η οποία θα συμβάλλει θετικά στην οδική ασφάλεια καθώς και στη πρόληψη του κινδύνου μετακινήσεων και μεταφορών.
Ως ημερομηνία έναρξης της προαναφερόμενης πράξης ορίστηκε η 19η Αυγούστου 2025 και λήξης η 27η Μαΐου 2026.
Π.Κ.






















