Κατέφθασε και πήρε τη θέση του το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην Καρδίτσα! (+Φωτο +Βίντεο) Κύριο
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα
- Εκτύπωση
Έφτασε λίγο πριν τις 3μ.μ. σήμερα Πέμπτη (27/11), στην κεντρική πλατεία Καρδίτσας, και τοποθετήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, που ήρθε από την Δ.Κ. Απιδιάς.
Όπως σας είχε ενημερώσει το Karditsalive.Net επρόκειτο να τοποθετηθεί ένα έλατο από το Καταφύγι ως δωρεά προς το Δήμο, από ιδιώτη. Όμως την τελευταία στιγμή υπήρξε εμπλοκή και έτσι το έλατο τελικά προέκυψε από την περιοχή της Απιδιάς.
Η όλη επιχείρηση στέφθηκε με επιτυχία, αφού ελήφθησαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας από τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες.
Το φυσικό έλατο, έφτασε στην πόλη με γερανοφόρο όχημα και με συντονισμένες κινήσεις στερεώθηκε στο παρτέρι της δυτικής πλευράς της πλατείας. Παρών στο χώρο της κεντρικής πλατείας ο νέος Αντιδήμαρχος καθαριότητας και πρασίνου κ. Σερ. Γούλας.
Το έλατο έχει ύψος 11 μέτρα και εντυπωσιάζει μικρούς και μεγάλους! Ο στολισμός του θα ξεκινήσει άμεσα, μιας και τα χρονικά περιθώρια στενεύουν.
Η φωταγώγηση του δέντρου, αναμένεται να γίνει στις 5 Δεκέμβρη, σηματοδοτώντας την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων της πόλης.
Λ.Μ.






















