Παράταση 4 μηνών για την ολοκλήρωση του έργου: κατεδάφιση επικινδύνως ετοιμόρροπων κτιρίων στην Δ.Ε. Παλαμά Κύριο
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα
- Εκτύπωση
Την χορήγηση παράτασης για την ολοκλήρωση του έργου «Κατεδάφιση επικινδύνως ετοιμόρροπων κτιρίων λόγω πλημμύρας Daniel και Elias Δ.Ε. Παλαμά» αποφάσισε η Δημοτική Επιτροπή.
Πρόκειται για την πρώτη παράταση καθώς το έργο, αρχικού Προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ και συμβατικού 938.440 ευρώ με ΦΠΑ (και στις δύο περιπτώσεις) άρχισε στις 3 Ιουνίου 2025 και έπρεπε να ολοκληρωθεί στις 2 Φεβρουαρίου 2026.
Η παράταση της προθεσμίας ζητήθηκε από τον ανάδοχο γιατί κατά τους χειμερινούς μήνες της συμβατικής προθεσμίας, λόγω βροχοπτώσεων ήταν αδύνατη η εκτέλεση εργασιών κατεδάφισης και απομάκρυνσης μπαζών από τους αύλειους χώρους των κτιρίων.
Η παραπάνω αιτιολόγηση κρίθηκε βάσιμη από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου που εισηγήθηκε θετικά ως προς την χορήγηση παράτασης έως 3 Ιουνίου 2026 και βρήκε σύμφωνη την Δημοτική Επιτροπή.
Π.Κ.





















