Με αφορμή τη συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής, στο πλαίσιο της οποίας πραγματοποιήθηκε ενημέρωση των μελών της Επιτροπής σχετικά με ζητήματα που απασχολούν την Περιφέρεια Θεσσαλίας (Ε65, αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου, ηλεκτροκίνηση σιδηροδρομικού δικτύου, αξιοποίηση ακίνητης περιουσίας του ΟΣΕ στην Κ. Ελλάδα),
Οδικά έργα συνολικού προϋπολογισμού 357,7 εκατ. ευρώ υλοποιούνται στη Θεσσαλία, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας, απαντώντας στην ερώτηση του Περιφερειακού Συμβούλου Κώστα Πουλάκη.
Συνεχίζοντας τον κύκλο των ενημερωτικών εκδηλώσεων για θέματα κυκλοφοριακής αγωγής και πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων, η Τοπική Διοίκηση Καρδίτσας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών δέχτηκε με χαρά τις προσκλήσεις των Δημοτικών Σχολείων Προαστίου και Αγ. Τριάδας και διοργάνωσε αντίστοιχες ενημερωτικές διαλέξεις για τους μικρούς μαθητές.
Πλήρη αγωνιστική δραστηριότητα και αυτό το Σαββατοκύριακο - το πρώτο του Δεκεμβρίου- στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου του νομού μας.