Περιορίστηκε σημαντικά η ζημιά του Κυνηγετικού Συλλόγου Καρδίτσας έπειτα από την δολιοφθορά που προκάλεσαν άγνωστοι απελευθερώνοντας 16 αγριόχοιρους που βρισκόταν στο εκτροφείο του Συλλόγου στο Καλλίθηρο.
Στην κορυφή του 3ου ομίλου πάτησε την περασμένη Κυριακή η ομάδα της Κύμης και όπως είναι φυσιολογικό οι προσδοκίες ακόμα και για άνοδο της ομάδας αυξάνονται.
Σε λίγες μέρες, στις 15 & 31 Ιανουαρίου καθώς και στις 10 Φεβρουαρίου, πρόκειται να δικαστούν στο μονομελές πλημμελειοδικείο Λάρισας πάνω από 60 πολίτες από τη Λάρισα, το Βόλο και τα Τρίκαλα, μέλη πρωτοβουλιών ενάντια στα διόδια.
Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Καρδίτσας καταγγέλλει με τον πιο αποφασιστικό τρόπο την απαγόρευση συγκεντρώσεων και διαδηλώσεων που επέβαλε η κυβέρνηση στις 8/1/2014, ημέρα ανάληψης της προεδρίας της ΕΕ από την Ελλάδα.
Μέσα στην ποδοσφαιρική περίοδο του Ιανουαρίου η ομάδα του Κένταυρου Ανάβρας του Δήμου Σοφάδων, θέλει να εντάξη στις τάξεις της ποδοσφαιριστές από τα γύρω χωριά
Με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωκοινοβουλίου, Γερμανό Ευρωβουλευτή κ. Έλμαρ Μπρόκ, συναντήθηκε ο Βουλευτής Καρδίτσας της ΝΔ και Πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων του Ελληνικού Κοινοβουλίου, κ. Κώστας Τσιάρας.