.
.
.

Πέμπτη, 07 Ιανουαρίου 2016

Ανήμερα του Άη Γιαννιού στο Μαυρομμάτι

Συνεχίστηκε  για ακόμη μία χρονιά ανήμερα του Άη Γιαννιού την Πέμπτη 7-1-2016 ΄΄για το καλό του χρόνου,,  στο Μαυρομμάτι το έθιμο της παρασκευής τσιγαρίδων από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μαυρομματίου ΄΄Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ,, και τον πρόεδρο της Τ.Κ. Μαυρομματίου κ. Γ.Νάσιο.

Εκπαιδευτική εκδρομή στην Ι.Μ. Κορώνης - Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Α.ΔΟ.ΑΠ., Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας

Οι εκπαιδευτικές εκδρομές με επιτόπου διδασκαλία συνεχίζονται στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Αρχιτεκτονική και Δομοστατική Αποκατάσταση Ιστορικών Κτιρίων και Συνόλων (Α.ΔΟ.ΑΠ.)» που διοργανώνει το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών Τ.Ε. με έδρα τα Τρίκαλα, της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας.

Οι τριάδες των διαιτητών για τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, Παιδικό & Προπαιδικό (9-10/1) - Ανακοινοποίηση (2)

Από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Καρδίτσας ανακοινώθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες του Σαββατοκύριακου 9-10 Ιαναουρίου 2016.

Με θρησκευτική ευλάβεια ο εορτασμός των Θεοφανείων στο Δήμο Σοφάδων (+Φώτο)

Με τη δέουσα εκκλησιαστική λαμπρότητα στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής  και την τελετή Αγιασμού των υδάτων και κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού στο Σοφαδίτη ποταμό, τιμήθηκε την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016, η Εορτή των Θεοφανείων στους Σοφάδες.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ