.
.
.
.
.

Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018

Έκτακτη γενική συνέλευση της ΕΛΜΕ Καρδίτσας

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Καρδίτσας καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς να συμμετάσχουν στην έκτακτη Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας, που θα γίνει την Τρίτη, 16 Οκτωβρίου στις 19:15, στο Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας.

Εγκρίθηκε το Περιφερειακό Χωροταξικό Πλαίσιο (ΠΧΠ) της Θεσσαλίας

Με απόφαση που συνυπέγραψαν ο Υπουργός και ο Αναπληρωτής Υπουργός, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης και Σωκράτης Φάμελλος, εγκρίθηκε το Περιφερειακό Χωροταξικό Πλαίσιο (ΠΧΠ) της Θεσσαλίας, το οποίο αναθεωρεί και αντικαθιστά το προγενέστερο Περιφερειακό Πλαίσιο Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης της ίδιας Περιφέρειας.

Υπ. Παιδείας: Μείωση του αριθμού των εξεταζόμενων μαθημάτων και αλλαγές στον τρόπο εξέτασης των μαθητών του Γενικού Λυκείου

Η μείωση του αριθμού των εξεταζόμενων μαθημάτων και οι αλλαγές στον τρόπο εξέτασης των μαθητών του Γενικού Λυκείου για το σχολικό έτος 2018 – 2019 περιλαμβάνονται στο ενημερωτικό έγγραφο που απέστειλε το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και στα Λύκεια της χώρας.

Συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας με τον Γ.Π.Α.Δ. Θεσσαλίας

Συνάντηση με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλίας Υποστ/γο Ιωάννη Τόλια, πραγματοποίησε το πρωί της Τετάρτης 10/ 10/ 2018, αντιπροσωπεία της Ε.ΑΣ.Υ. Καρδίτσας.

Η παντρικαλινή κάθοδος στην Αθήνα "έφαγε" χυλόπιτα από τον Υπουργό Παιδείας!

"Κόκκινη κάρτα" στο Δήμαρχο Τρικκαίων στη συνάντηση για το νομοσχέδιο για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας έριξε ο Υπουργός Παιδείας Κ. Γραβόγλου όταν ο Δημ. Παπαστεργίου ζήτησε η συνάντηση να γίνει παρουσία 20 περίπου εκπροσώπων φορέων του ν. Τρικάλων.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ