.
.
.
.
.

Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2018

Α' ΕΠΣΚ: Με ανατροπή στην κορυφή ο Αστέρας - Πήρε το αήττητο του Ηρακλή ο ΑΟΚ (Ρεπορτάζ)

Για 4η φορά βρέθηκαν στη σέντρα του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΚ οι 16 ομάδες το απόγευμα του Σαββάτου (13/10) με τον Αστέρα να περνά μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας κερδίζοντας στο Καππαδοκικό με ανατροπή ενώ την ίδια ώρα οι κυανόλευκοι νικούσαν τον αήττητο Ηρακλή Σοφάδων.

Γ' Εθνική - 4ος όμιλος: Πεντάρα του Ολυμπιακού Βόλου στον Πιερικό!

Πρεμιέρα στην 3η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής είχαμε το απόγευμα του Σαββάτου (13/10) με τον Ολυμπιακό Βόλου να κάνει εύκολα το 3 στα 3 περιμένοντας το παιχνίδι της Κυριακής ανάμεσα σε Σέλλανα και Νίκη Βόλου για το αν θα είναι μόνος στην κορυφή ή με κάποιον εκ των δύο συγκάτοικος.

9 ιδιώτες και δύο αστυνομικοί σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών με "πλοκάμια" στη Θεσσαλία

Από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, συνελήφθησαν, χθες (Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018), οκτώ ιδιώτες -3 αλλοδαποί και 5 ημεδαποί- και ένας αστυνομικός, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης σε Αττική και Θεσσαλία.

Χαιρετισμός και τοποθέτηση του Γ. Κωτσού στη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών της ΚΕΔΕ

Με χαιρετισμό και αναλυτική τοποθέτηση για την ουσία του «Κλεισθένη Ι» και για την επόμενη μέρα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ο Δήμαρχος Μουζακίου και Πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Γιώργος Κωτσός, άνοιξε την πολύ σημαντική συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών της Κ.Ε.Δ.Ε. που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018 σε ξενοδοχείο του Μουζακίου.

Τι είναι το IELTS;

Το τεστ IELTS αξιολογεί την γλωσσομάθεια όσων θέλουν να σπουδάσουν ή να εργαστούν σε αγγλόφωνο περιβάλλον σε μία κλίμακα από το 1 (μη χρήστης της γλώσσας) έως το 9 (άριστος χρήστης).

Β. Τσιάκος στο KarditsaLive.Net: "Χωρίς τη στήριξη της Ν.Δ. δεν θα ήμουν υποψήφιος και σίγουρα δεν θα κατέβαινα ως «αντάρτης»"

Η αυλαία του προεκλογικού αγώνα για τον Βασίλη Τσιάκο, άνοιξε την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου, με την επίσημη ανακοίνωση της ΝΔ ότι τον στηρίζει για την θέση του δημάρχου Καρδίτσας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ