.
.
.
.
.

Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας φωταγωγείται για την παγκόσμια εκστρατεία ενημέρωσης κατά του καρκίνου του μαστού

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας δηλώνει «παρών» στην Εκστρατεία για τον Καρκίνο του Μαστού και συμμετέχει στο πρόγραμμα φωταγώγησης σημαντικών κτιρίων σε ροζ χρώμα, με στόχο την ταχύτερη και ευρύτερη διάδοση της γνώσης για την πρόληψη.

Νομαρχιακό Σωματείο Καρδίτσας Α.με.Α Καρδίτσας: Ολοκλήρωση του προγράμματος Erasmus+

Το Νομαρχιακό Σωματείο Καρδίτσας Α.με.Α είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ολοκλήρωση της υλοποίησης του σχεδίου με τίτλο «ΑΥΞΗΣΗ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΑΜΕΑ ΣΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ» και κωδικό «2017-1-EL01-KA102035713» του προγράμματος Erasmus+.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (16-18/10) στην Ε.Ο. στην περιοχή Αγ. Κωνσταντίνου και Καμένων Βούρλων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από την Τρίτη 16 έως και την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου, στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου και των Καμένων Βούρλων.

Παραιτήθηκαν Γ. Ποντίκας και Γ. Κεφαλάς από την Αναγέννηση - Προσωρινά στο πάγκο ο Δημ. Δρόσος

Με ανακοίνωσή της η Διοικούσα Επιτροπή της Αναγέννησης γνωστοποίησε την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον προπονητή και τον γυμναστή της ομάδας μετά τις παραιτήσεις που υπέβαλαν.

Στις 21 Οκτωβρίου στην Οξυά η εκδήλωση - επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των πεσόντων

Στις 21 Οκτωβρίου, πρώτη Κυριακή μετά τις 15 Οκτωβρίου, όπως έχει καθιερωθεί, θα πραγματοποιηθεί και φέτος στην Οξυά από το Λαογραφικό, Αρχαιολογικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Οξυάς «το μοναστήρι της Αγίας Τριάδας» η ετήσια εκδήλωση - επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των πεσόντων στους αγώνες του έθνους, ως ελάχιστη ένδειξη τιμής για όσους έχυσαν το αίμα τους για την πατρίδα μας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ