.
.
.
.
.

Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018

Ακυρώθηκε απόφαση για την απευθείας εκμίσθωση χώρου στα Λουτρά Σμοκόβου

Άλλη μια προσφυγή είχαμε από τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Σοφάδων και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της "Λουτρά Σμοκόβου - Δολοπία Α.Ε. ΟΤΑ" Μπάμπη Παπαδόπουλο που κατάληξε σε ακύρωση της απόφασης που έλαβε κατά πλειοψηφία το Δ.Σ. της εταιρείας από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας - Στ. Ελλάδας.

Ξεκίνησαν οκτάμηνη εργασία άλλοι 18 άνεργοι στο Δήμο Παλαμά

Την πρόσληψη 18 ανέργων στο Δήμο Παλαμά μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ από σήμερα Δευτέρα 22 Οκτωβρίου έως και 21 Ιουνίου 2019 ανακοίνωσε με απόφασή του ο Δήμαρχος Παλαμά Γ. Σακελλαρίου.

Μπαίνουν ταμπέλες σε κτίρια και πολυκατοικίες που έχουν κεραίες κινητής τηλεφωνίας

Σε δημόσια διαβούλευση τέθηκε από το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης το Σχέδιο Νόμου «Aδειοδότηση και Έλεγχος Κατασκευών Κεραιών στην Ξηρά».

Στην τοπική κοινότητα Αργυρίου λειτούργησε το Σαββατοκύριακο ο Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος (+Φώτο)

Ποιμαντική επίσκεψη πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το διήμερο 20 και 21 Οκτωβρίου 2018, στην Αρχιερατική Περιφέρεια Βραγκιανών και συγκεκριμένα, στην τοπική κοινότητα Αργυρίου

Εκρίθηκε η κάλυψη 5.481 θέσεων μέσω μετατάξεων και αποσπάσεων δημοσίων υπαλλήλων

Συνεδρίασε το πρωί, στο Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης, η Κεντρική Επιτροπή Κινητικότητας και αφού εξέτασε αιτήματα 165 φορέων, ενέκρινε την κάλυψη 5.481 θέσεων μέσω μετατάξεων και αποσπάσεων δημοσίων υπαλλήλων.

Στα αντιπλημμυρικά έργα στην Π.Ε. Τρικάλων ο Κ. Αγοραστός και οι αντιπεριφερειάρχες

Τα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη και τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Μπουτίνα.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ