.
.
.
.
.

Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018

Προφυλακίστηκαν ο Γιάννος Παπαντωνίου και η σύζυγός του μετά από διήμερη ανακριτική διαδικασία

Το πρωί της Τετάρτης, 24.10.2018, ο Γιάννος Παπαντωνίου και η σύζυγός του αναμένεται να οδηγηθούν στα σωφρονιστικά καταστήματα που θα κρατηθούν, κάτι που θα αποφασίσει ο αρμόδιος εισαγγελέας.

Κλήσεις ποδοσφαιριστών της Κ-14 και Κ-16 για προπονήσεις την Τετάρτη (24/10)

Από τον Ενωσιακό Προπονητή K. Γκαβογιάννη καλούνται οι ακόλοθοι ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ-16 την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου και ώρα 19:30 στο γήπεδο ΣΤΑΥΡΟΥ(Γ. ΜΠΑΖΗΣ) για προπόνηση.

Ανακοίνωση του Α.Ο. Σελλάνων με πολλούς αποδέκτες

H Διοίκηση του ΑΟ Σελλάνων και ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα δηλώνουν πως είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις της ομάδας ενόψει της συνέχειας του δύσκολου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Παρουσιάστηκαν στους επιχειρηματίες της Καρδίτσας οι προτεινόμενες παρεμβάσεις μέσω του προγράμματος Open Mall (+Φώτο +Βίντεο)

Μπροστά στην τελική απόφαση για συμμετοχή στο πρόγραμμα open mall, που υλοποιεί ο Δήμος Καρδίτσας, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο, βρίσκονται οι έμποροι που δραστηριοποιούνται στον επιλεγέντα χώρο.

Συνελήφθησαν δύο 32χρονοι Καρδιτσιώτες για 9 περιπτώσεις κλοπών και διαρρήξεων

Άλλη μια επιτυχία για την Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας καθώς σήμερα Τρίτη 23 Οκτωβρίου συνελήφθησαν το πρωί στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, δύο 32χρονοι, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.

Συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης είχαν οι κτηνοτρόφοι

Συνάντηση με τους εκπροσώπους των κτηνοτρόφων από όλη την Ελλάδα πραγματοποίησαν σήμερα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρος Αραχωβίτης και η υφυπουργός, Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Τη θεατρική παράσταση «Γυάλινος Κόσμος» παρακολούθησαν οι μαθητές του ΓΕΛ Μουζακίου

Οι μαθητές του ΓΕ.Λ Μουζακίου την Τρίτη 23/10/2018 παρακολούθησαν στο πλαίσιο του μαθήματος της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας και της Θεατρολογίας, τη θεατρική παράσταση του Τένεσι Ουίλιαμς «Γυάλινος Κόσμος», που ανέβασε στο δημοτικό θέατρο Μουζακίου η θεατρική ομάδα «Επίκεντρο».

Αυτοψία Κ. Αγοραστού σε οδικά έργα στην Π.Ε. Τρικάλων

Σε συγκοινωνιακά έργα που χρηματοδοτούνται και υλοποιούνται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας βρέθηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, συνοδευόμενος από τον Περιφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη και τον θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Μπουτίνα. Συγκεκριμένα επισκέφθηκαν τα έργα:

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ