.
.
.
.
.

Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2018

Συνετρίβη το ελικόπτερο του ιδιοκτήτη της Λέστερ (+Βίντεο)

Λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα της Λέστερ με τη Γουέστ Χαμ (1-1) το ελικόπτερο του Ταϊλανδού ιδιοκτήτη της ομάδας, Vichai Srivaddhanaprabha συνετρίβη έξω από το «King Power Stadium» και τυλίχθηκε στις φλόγες.

Δήλωση του Γ. Κωτσού για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940

Η 28η Οκτωβρίου 1940 γράφτηκε με χρυσά γράμματα στην ιστορία της Ελλάδας διότι αποτέλεσε την απαρχή του ηρωϊκού Έπους της Αλβανίας, των Οχυρών της Γραμμής Μεταξά και μετέπειτα της Εθνικής Αντίστασης που συγκλόνισε ολόκληρο τον κόσμο.

Α' ΕΠΣΚ: Πέρασε πρώτος ο Αστέρας - Ισοπαλία στα "χασομέρια" στο ντέρμπι Ατρομήτου - Ηρακλή (Ρεπορτάζ)

Για την 6η αγωνιστική βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (27/10) στη σέντρα οι ομάδες της Α' ΕΠΣΚ με τον Αστέρα να περνά πρώτος στη βαθμολογία κερδίζοντας εύκολα τη Νίκη Καμινάδων στο τοπικό ντέρμπι ενώ την ίδια ώρα ο Ηρακλής Σοφάδων άφηνε δύο βαθμούς στο 93' στον Παλαμά απέναντι στον Ατρόμητο.

Η απογοητευτική Αναγέννηση ηττήθηκε 0-3 από τον Θησέα Αγριάς (+Φώτο +Βίντεο)

Σε ένα παιχνίδι που είχε χαρακτηριστεί τελικός, παρότι βρισκόμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος, η Αναγέννηση παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και ηττήθηκε 0-3 από τον Θησέα Αγριάς.

Μήνυμα για την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 από τη Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας και τους Βουλευτές

Τιμούμε την 28η Οκτωβρίου ως μια μέρα-σύμβολο των αγώνων ενάντια στο φασισμό και στον πόλεμο, των αγώνων για ελευθερία, ανεξαρτησία και κοινωνική δικαιοσύνη.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ