.
.
.
.
.

Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018

Με αργούς ρυθμούς προχωρά το γρήγορο ίντερνετ στα χωριά του Δήμου Αργιθέας

Σε αναβάθμιση των μηχανημάτων της στο Αργύρι προχώρησε η COSMOTE όπως γνωστοποιεί με ενημερωτικό δελτίο τύπου ο Δήμος Αργθέας δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους κατοίκους του Αργυρίου και Καταφυλλίου να αποκτήσουν σύνδεση INTERNET (ADSL με ταχύτητα δικτύωσης έως 24 Mbps).

Ανακοίνωση της Τεχνικής Επιτροπής της ΕΠΣΚ προς τα σωματεία που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα Κ-14 και Κ-16

Κύριε Πρόεδρε,

Σας ενημερώνουμε ότι από την προσεχή αγωνιστική ημέρα των Πρωταθλημάτων Κ-14 και Κ-16 θα εφαρμοστεί αυστηρά το άρθρο 11 της Προκήρυξης των Πρωταθλημάτων Υποδομής της Ένωσής μας, σχετικά με την παρουσία προπονητή, στο οποίο αναλυτικά αναφέρονται τα εξής:

Απεβίωσε ο Καρδιτσιώτης σκηνοθέτης Δήμος Θέος

Πέθανε σε ηλικία 83 ετών ο σκηνοθέτης Δήμος Θέος. Ένας πρωτοπόρος του Νέου Ελληνικού Κινηματόγραφου που με τις ταινίες του, «Κιέριον» και «Εκατό ώρες του Μάη» σημάδεψε τον ελληνικό κινηματογράφο.

Ανακοίνωση - κάλεσμα της Διοικούσας Επιτροπής της Αναγέννησης

Ένας από τους λίγους υπέρ-αιωνόβιους συλλόγους της χώρας ο οποίος διατηρεί ζωντανά 3 αθλητικά τμήματα, με 120 αθλητές και 4 προπονητές στο ποδοσφαιρικό τμήμα, με 50 αθλητές και 2 προπονητές στο τμήμα μπάσκετ και 50 αθλήτριες και 2 προπονητές στο τμήμα βόλεϊ, διαφημίζει στην επικράτεια το όνομα της γενέτειρας του Αναγέννηση Καρδίτσας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ