.
.
.
.
.

Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018

Δικογραφία για κακούργημα σε δύο δράστες για κλοπές κυψελών μελισσών σε Παλαμά και Σοφάδες

Σημαντική επιτυχία για τους αστυνομικούς του Α.Τ. Παλαμά καθώς εξιχνιάστηκαν μετά από επίμονες και συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών πέντε υποθέσεις κλοπών με κυψέλες μελισσών που διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή.

Ξεκινούν εργασία 16 άνεργοι στο Δήμο Αργιθέας

Την πρόσληψη 16 ανέργων στο Δήμο Αργιθέας μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ από την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου έως 30 Ιουνίου 2019 γνωστοποίησε με απόφασή του ο Δήμαρχος Αργιθέας Λ. Τσιβόλας.

 

Κέντρο Διάγνωσης & Θεραπείας Διαταραχών "Παρέμβαση": Ομάδες εκπαίδευσης γονέων

Η κοινωνική αποσταθεροποίηση κλονίζει τόσο πολύ την ψυχολογία των γονέων ώστε καθιστά ζωτικής σημασίας τη συγκρότηση σχολών γονέων, καθώς και άλλων μορφών συλλογικότητας.

Υλοποίηση Ημερίδας Διάδοσης & Ευαισθητοποίησης προγράμματος Erasmus+ του "Θεοδωρίδειου Κέντρου - Ορίζοντες"

Την Τρίτη 9/10/2018 το “ΘΕΟΔΩΡΙΔΕΙΟ ΚΕΝΤΡΟ-ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ” (Κέντρο Υποστήριξης και παροχής συμβουλών για ανθρώπους με ειδικές ανάγκες) πραγματοποίησε ημερίδα διάδοσης και ευαισθητοποίησης για την ολοκλήρωση της υλοποίησης του σχεδίου με τίτλο

Τοποθέτηση 11 οπλιτών ιατρών σε άγονες περιοχές - Θέσεις σε Ανθηρό και Αλόννησο

O αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Παναγιώτης Ρήγας και ο Αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, υπέγραψαν κοινή υπουργική απόφαση για την τοποθέτηση 11 ιατρών οπλιτών θητείας σε Πολυδύναμα Περιφερειακά Ιατρεία (ΠΠΙ), σε Περιφερειακά Ιατρεία(ΠΙ) και σε Κέντρα Υγείας (ΚΥ), σε άγονες και προβληματικές περιοχές της χώρας.

Προς δημοπράτηση η βελτίωση και ασφαλτόστρωση αγροτικής οδού από το Σταυρό Φαρσάλων έως όρια ν. Φθιώτιδας

Στη φάση της δημοπράτησης μπαίνει το έργο «Βελτίωση και ασφαλτόστρωση αγροτικής οδού τ.κ. Σταυρού Φαρσάλων μέχρι τα όρια του νομού Φθιώτιδας», συνολικού προϋπολογισμού 595.000 ευρώ μετά την έγκριση δημοπράτησης του έργου που δόθηκε από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ