.
.
.
.
.

Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018

Δύο συλλήψεις στη Λάρισα για διακίνηση κοκκαΐνης

Συνελήφθησαν, το απόγευμα της Δευτέρας (12/11) στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, δύο άτομα, ηλικίας 17 και 28 ετών, κατηγορούμενα, κατά περίπτωση, για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών, περί όπλων, του Τελωνειακού Κώδικα και αντίσταση.

Ολιγόωρη διακοπή κυκλοφορίας στις σήραγγες των Τεμπών την Τετάρτη (14/11) και την Πέμπτη (15/11)

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, ύστερα από απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης – αναβάθμισης των ηλεκτρονικών συστημάτων του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε.,

Ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας για περιστατικό βίας στο Κ.Υ. Σοφάδων

Άλλο ένα περιστατικό βίας συνέβη χτες το βράδυ στο Κέντρο Υγείας Σοφάδων, με το εφημερεύον προσωπικό να δέχεται επίθεση από νεαρό άτομο Ρομά που προσήλθε με συνοδεία για τις πρώτες βοήθειες.

«Ξεμπλόκαρε» οριστικά και προχωράει το Διοικητήριο Καρδίτσας (+Φώτο)

Οι περιπέτειες του Διοικητηρίου Καρδίτσας φαίνεται ότι πήραν τέλος καθώς πλέον οι εργασίες προχωράνε κανονικά και το καλοκαίρι του2019 φαίνεται ως πιθανότερο διάστημα παράδοσης του έργου.

Υπ. Παιδείας: Έναρξη Προγραμμάτων Επιμόρφωσης Β1 επιπέδου ΤΠΕ για 6.755 εκπαιδευτικούς

Ξεκινούν αυτή την εβδομάδα (από 12/11/2019) τα προγράμματα της 4ης περιόδου επιμόρφωσης Β1 επιπέδου ΤΠΕ στα οποία συμμετέχουν 6.755 εκπαιδευτικοί όλων των κλάδων και ειδικοτήτων, που υπηρετούν σε όλη την Ελλάδα ή το Εξωτερικό (ελληνικά σχολεία της ομογένειας).

Υπογράφηκαν δύο συμβάσεις για υλοποίηση έργων αποκατάστασης ζημιών στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Καρδίτσας

Συμβάσεις έργων συνολικού προϋπολογισμού 2,7 εκατ. ευρώ για την υλοποίηση έργων αποκατάστασης ζημιών στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ