.

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 02 Νοεμβρίου 2018

Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων: "Μπροστά οι δικές μας ανάγκες και όχι τα κέρδη των λίγων"

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,οργανώνουμε την πάλη μας ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και των επιχειρηματικών ομίλων, ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ και της ΕΕ με κεντρικό σύνθημα «Μπροστά οι δικές μας ανάγκες».

Γ. Κωτσός στο συνέδριο για τον Πηνειό ποταμό: "Ας φτιάξουμε τον δικό μας περιβαλλοντικό «παράδεισο» στη Θεσσαλία!!!"

Τις εργασίες του διήμερου Διεθνούς Συνεδρίου με θέμα:«Πηνειός Ποταμός - Πηγή Ζωής και Ανάπτυξης για τη Θεσσαλία» κήρυξε σήμερα Παρασκευή 2 Νοεμβρίου στη Λάρισα ο Πρόεδρος της βασικής διοργανώτριας Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Θεσσαλίας – Δήμαρχος Μουζακίου κ. Γιώργος Κωτσός.

Ανακοίνωση του Συλλόγου Μελισσοκόμων Καρδίτσας για την εξιχνίαση κλοπής μελισσιών

Μετά την εξιχνίαση της κλοπης των 71 μελισσιών στον Παλαμά Καρδίτσας απο το αστυνομικό τμήμα Παλαμά, ο σύλλογος μελισσοκόμων Καρδίτσας νοιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει δημοσίως τον διοικητή και τους άνδρες του αστυνομικού τμήματος Παλαμά που υπερέβαλλαν εαυτόν στην προσπάθεια εξιχνίασης της κλοπής των μελισσιών απο την περιοχή του Παλαμά.

Το κοινό της Καρδίτσας «αγκάλιασε» την εκδήλωση για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης (+Φώτο +Βίντεο)

Το έντονο ενδιαφέρον του Καρδιτσιώτικου κοινού συγκέντρωσε η εκδήλωση για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου, στο Παυσίλυπο.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας προωθεί τον Γαστρονομικό Τουρισμό στην Διεθνή Έκθεση «Η Ευρώπη των Γεύσεων»

H Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετείχε στη μεγάλη Διεθνή Έκθεση «Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ – Ελλάδα: Πολιτισμός – Τουρισμός – Οίνος – Γαστρονομία», στo πλαίσιo του 16ου Ευρωπαϊκού Συνεδρίου Γαστρονομίας και Οίνου που πραγματοποιήθηκε από 19 έως 21 Οκτωβρίου 2018 στο Ζάππειο Μέγαρο.

Παγκόσμιος πρωταθλητής για τρίτη συνεχόμενη φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας!

Ο θρύλος του Λευτέρη Πετρούνια μεγάλωσε ακόμα περισσότερο στην Ντόχα και στο 48ο παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής, όπου στέφθηκε πρωταθλητής κόσμου στους κρίκους για τρίτη συνεχόμενη φορά, αψηφώντας τους έντονους πόνους στον αριστερό ώμο και γράφοντας το όνομά του πλάι σε μια σειρά από ρεκόρ που άντεχαν ολόκληρες δεκαετίες!

Συμβολικά δώρα για τους νικητές του Social Biking Challenge από το Δήμο Καρδίτσας

Ο Δήμος Καρδίτσας δίνοντας έμφαση στην υλοποίηση πολιτικών και δράσεων ενθάρρυνσης της χρήσης του ποδηλάτου και στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που υλοποίησε για την ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ συμμετείχε στο Social Biking Challenge.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ