.
.
.
.
.

Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018

Άρθρο του Αλ. Αντωνόπουλου για την ανακαίνιση του παιδικού σταθμού Καρδιτσομαγούλας

Την Κυριακή 18-11-2018 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του παιδικού σταθμού Καρδιτσομαγούλας σε νέο ιδιόκτητο δημοτικό κτήριο. Ένα έργο που ξεκίνησε πριν από 1,5 χρόνο ολοκληρώθηκε.

Συνελήφθη 38χρονος από αστυνομικούς του Α.Τ. Καρδίτσας για αρχαία και χασίς

Συνελήφθη, σήμερα Δευτέρα (26/11) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας 38χρονος, κατηγορούμενος για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί αρχαιοτήτων.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις 27 με 29 Νοεμβρίου στην Εθνική Οδό στο τμήμα Μώλος - Καμένα Βούρλα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στο τμήμα Μώλος – Καμένα Βούρλα, με σκοπό τη διενέργεια εργασιών αναβάθμισης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού των σηράγγων της ευρείας παράκαμψης Αγίου Κωνσταντίνου – Καμένων Βούρλων.

Για μεγαλύτερη έκταση η υποβολή της πρότασης Δήμου Καρδίτσας & Ε.Β.Ε. για το Open Mall (+Φώτο)

Στην τελική ευθεία μπαίνει η διαδικασία υποβολής της πρότασης του Δήμου Καρδίτσας, σε συνεργασία με το ΕΒΕ, για ένταξη στο πρόγραμμα Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου (open mall).

Ιατρικός Σύλλογος: Χωρίς οικογενειακό γιατρό τουλάχιστον τα 2/3 των κατοίκων της Καρδίτσας (+Βίντεο)

Μόλις 11.250 Καρδιτσιώτες μπορούν αυτή την στιγμή να επιλέξουν οικογενειακό γιατρό, ενώ οι υπόλοιποι κάτοικοι της πόλης δεν έχουν αυτή την δυνατότητα καθώς δεν υπάρχει ο απαραίτητος αριθμός γιατρών για να καλύψει τις ανάγκες.

Κάλεσμα της ΕΟΑΣΚ στο αγροκτηνοτροφικό συλλαλητήριο της Τετάρτης (28/11) στην Καρδίτσα

Συνάδελφοι αγροτοκτηνοτρόφοι

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι πολλά και θέτουν σε κίνδυνο την επιβίω-σή μας και τη δυνατότητά μας να συνεχίσουμε να παράγουμε.

Ημερίδα του Συνεταιρισμού Αγελαδοτρόφων στην Καρδίτσα με ομιλητές Τελιγιορίδου και Κασίμη

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Αγελαδοτρόφων & Προβατοτρόφων Δυτικής Θεσσαλίας, σε συνεργασία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, διοργανώνει ημερίδα την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου, στο ξενοδοχείο Κιέριον (5ος όροφος) και ώρα 12.00 π.μ. με θέμα τις προκλήσεις για την παραγωγική ανασυγκρότηση του πρωτογενούς τομέα-Νέα ΚΑΠ.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ