.
.
.
.
.

Παρασκευή, 09 Νοεμβρίου 2018

Υπογράφηκε η σύμβαση για αποκαταστάσεις βατότητας στο δίκτυο του Μεγαλοχωρίου και της Μπάλκουρας

Στη βελτίωση των προσβάσεων και αποκαταστάσεις βατότητας στο δίκτυο των τοπικών οδικών οδών του Μεγαλοχωρίου και της Μπάλκουρας προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας καθως υπογράφηκε η σύμβαση κατασκευής του εν λόγω έργου, συνολικού προϋπολογισμού 500.000 ευρώ.

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης την Κυριακή 11 Νοεμβρίου στην Καρδίτσα

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 11 Νοεμβρίου σε τμήματα της Καρδίτσας για εργασίες συντήρησης από τον Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.

Τμήμα γέφυρας στην Καβάλα κατέρρευσε υπό το βάρος γερανού (+Φώτο)

Σοκαρίστηκαν οι οδηγοί οι οποίοι κινούνταν στην οδό Νυρεμβέργης στην Καβάλα, μπροστά από το παλιό Νοσοκομείο, όταν λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα της Παρασκευής 9 Νοεμβρίου 2018 είδαν να… πέφτει η γέφυρα, στο ρεύμα προς Ξάνθη!

Εκτεταμένο πρόγραμμα φυτεύσεων και κλαδεύσεων υλοποιεί η Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Καρδίτσας

Στην αναβάθμιση του πρασίνου στις πλατείες, τον κεντρικό πεζόδρομο και σε άλλους κοινόχρηστους χώρους της πόλης προχωρά αυτό το διάστημα η Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Καρδίτσας υλοποιώντας ένα εκτεταμένο πρόγραμμα φυτεύσεων καλλωπιστικών φυτών και εποχιακών λουλουδιών.

Συμπαράσταση στους σπουδαστές των ΤΕΙ - Δήλωση των εκλεγμένων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»

Βρίσκονται σε εξέλιξη οι κινητοποιήσεις των σπουδαστών των τμημάτων ΤΕΙ που λειτουργούν στην Καρδίτσα. Κινητοποιήσεις που εκφράζουν με μαχητικό τρόπο την αντίθεση τους στο νέο νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας.

Διανομή προϊόντων στους δικαιούχους της Π.Ε. Καρδίτσας - Δείτε πότε και που

Στο πλαίσιο υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ), η Κοινωνική Σύμπραξη Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας θα προχωρήσει σε διανομή προϊόντων (οπωρολαχανικών, ειδών βασικής υλικής συνδρομής και ειδών παντοπωλείου), στους ωφελούμενους του προγράμματος.

Συνάντηση κτηνοτρόφων της Καρδίτσας με την Υφυπουργό Ο. Τελιγιορίδου και την Χρ. Κατσαβριά

Συνάντηση με την Υφυπουργό ΥΠΑΑΤ Ολυμπία Τελιγιορίδου, την βουλευτή Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ Χρυσούλα Κατσαβριά – Σιωροπούλου είχαν κτηνοτρόφοι της Καρδίτσας συζητώντας για θέματα αγροτικής παραγωγής.

Καρδίτσα: Παράσταση διαμαρτυρίας εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας για μόνιμους διορισμούς (+Φώτο +Βίντεο)

Παράσταση διαμαρτυρίας με αντικείμενο την ανάγκη μόνιμων διορισμών εκπαιδευτικών οργάνωσε σήμερα Παρασκευή (9/11), στα γραφεία της Π.Ε. Καρδίτσας ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ