.
.
.
.
.

Παρασκευή, 01 Ιουνίου 2018

Κουνήθηκαν τα ορεινά του νομού μας από ασθενή σεισμική δόνηση

Aσθενής σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 22.34 το βράδυ της Παρασκευής (1/6) στα ορεινά του νομού μας με μέγεθος 2,8 Ρίχτερ και σύμφωνα με τα αυτοματοποιημένα στοιχεία του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου.

Διενέργεια αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέων οργάνων στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων ν. Καρδίτσας

Γνωρίζεται ότι κατά τις εκλογές στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Καρδίτσας, που διενεργήθηκαν την 25-05-2018 για την ανάδειξη νέων Διοικητικών και εποπτικών οργάνων (Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής, Αντιπροσώπου Συμβουλίου Μεταθέσεων, Αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία, Γραμματεία Γυναικών), εξελέγησαν τα παρακάτω μέλη:

Συνάντηση Κατσαβριά - Καρέλα: Κανονικά η επαναλειτουργία της Κατασκήνωσης Νεράιδας - Άμεσα 30 προσλήψεις

Συνάντηση με το Γενικό Γραμματέα Πρόνοιας του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Δημήτρη Καρέλα, είχε η Βουλευτής Καρδίτσας, κ. Χρυσούλα Κατσαβριά, την Πέμπτη 31 Μαΐου όπως γνωστοποίησε με δελτίο τύπου το γραφείο τύπου της Βουλευτή και προκειμένου να ενημερωθεί για την εξέλιξη του θέματος της επαναλειτουργίας της Κατασκήνωσης Νεράιδας στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

Προχωρά το έργο «Κατασκευή εξωτερικού αγωγού ύδρευσης τ.κ. Μπελοκομίτη»

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα ενέκρινε την σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα και της Περιφέρειας Θεσσαλίας για το έργο: «Κατασκευή εξωτερικού αγωγού ύδρευσης τ.κ. Μπελοκομίτη».

Στάχτη 15.000 δέματα τριφύλλι σε αποθηκευτικό χώρο στη Φίλια Καρδίτσας (+Βίντεο)

Κόλαση φωτιάς σε αποθηκευτικό χώρο κτηνοτροφικής μονάδας στο χωριό Φίλια Καρδίτσας το απόγευμα της Παρασκευής (1/6) και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του KarditsaLive.Net.

Παιδικές Βιβλιοθήκες Δ.Ο.Π.Α.Κ.: Πρόσκληση Εθελοντών Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης & Δημιουργικότητας 2018

Για 6η συνεχόμενη χρονιά, με το κλείσιμο των σχολείων, οι Παιδικές Βιβλιοθήκες του Δ.Ο.Π.Α.Κ. Δήμου Καρδίτσας, σας θέλουν κοντά τους και σας προσκαλούν να ζήσετε ένα διαφορετικό, διασκεδαστικό, δημιουργικό και ...γεμάτο πρωτότυπες δράσεις και ιδέες καλοκαίρι!!!

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ