.
.
.
.
.

Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018

Ανακοίνωση της ΕΠΣ Καρδίτσας για συνάντηση με τους προπονητές των Ακαδημιών

Καλούνται όλοι οι προπονητές των Ακαδημιών που συμμετέχουν στα τμήματα υποδομής της Ε.Π.Σ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ να βρίσκονται στα Γραφεία της `Ενωσης (ΑΖΑ 6) μας την Τετάρτη 13-6-2018 και ώρα 19.00 για τον Προγραμματισμό της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου 2018-2019.

Όλοι οι πίνακες με τις νέες αντικειμενικές αξίες που καθορίζουν τον ΕΝΦΙΑ - Βγήκε το ΦΕΚ

Στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως δημοσιεύθηκε η απόφαση του υπουργείου Οικονομικών για την αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών όλων των ακινήτων της χώρας.

Υπ. Παιδείας: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες αναπληρωτών εκπαιδευτικών Β/βάθμιας Εκπαίδευσης (2018-2019)

Αναρτήθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης υποψήφιων αναπληρωτών εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης και Μουσικών Ειδικεύσεων, σχολικού έτους 2018-2019, καθώς και πίνακας αποκλειόμενων εκπαιδευτικών και τους οποίους μπορούν να δουν οι ενδιαφερόμενοι στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ΥΠ.Π.Ε.Θ. http://e-aitisi.sch.gr.

Ανακοίνωση - κάλεσμα των Συλλόγων Γυναικών ν. Καρδίτσας για συμμετοχή στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ

Ο Σύλλογος Γυναικών Καρδίτσας, ο Σύλλογος Γυναικών Σέκλιζας και η Ομάδα Γυναικών Ταμασίου (μέλη ΟΓΕ) καλεί τις εργαζόμενες και τις άνεργες, τις αυταπασχολούμενες, τις φοιτήτριες, τις νέες μητέρες, τις συνταξιούχους

3η Γιορτή Μουσικού Πολιτισμού στο Μουζάκι την Κυριακή 17 Ιουνίου

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Μουζακίου (ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ.) με το Δημοτικό Ωδείο Μουζακίου (Δ.Ω.Μ.), διοργανώνουν για 3η χρονιά ένα μεγάλο μουσικό, πολιτιστικό γεγονός και σας καλούν να γίνετε μέρος αυτού.

Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες για τις 5.066 θέσεις πλήρους απασχόλησης για τη δασοπροστασία

Αναρτήθηκαν σήμερα, Τρίτη 12 Ιουνίου, στη διαδικτυακή πύλη του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, στη διεύθυνση www.oaed.gr και στην ενότητα «Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα»,

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ