.
.
.
.
.

Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018

Με ανανεωμένο 11μελές συμβούλιο ο Γ.Σ. Μουζακίου Πασιαλής

Γενική Συνέλευση και εκλογές διεξήχθησαν τη Δευτέρα 11/6 του μηνός στο γραφείο του συλλόγου μας που βρίσκεται στο χώρο του δημοτικού γυμναστηρίου Μουζακίου ενώ παρόν στην διαδικασία έδωσε ο ιδρυτής του συλλόγου κύριος Φίλιππας Πλακιάς.

Στο Πανεπιστημιακό Λάρισας παιδάκι που χτύπησε στο κεφάλι μετά από πτώση

Τραυματισμένο μετά από πτώση από ύψος -αναφέρουν οι πληροφορίες- μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό ένα παιδάκι από ασθενοφόρο της Αεροπορίας λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Πέμπτης.

Καρδίτσα: "Καμπάνα" σε επαγγελματία για αυθαίρετη κοπή δέντρων

"Καμπάνα" σε δημότη που διατηρεί επαγγελματικό χώρο επί της οδού Δ. Λάππα στην Καρδίτσα "έριξε" το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας στην τελευταία συνεδρίασή του και μετά από σχετική εισήγηση του προϊσταμένου Τμήματος Συντήρησης Χώρων Πρασίνου του Δήμου Καρδίτσας.

Νεκρός ΕΠΟΠ λοχίας στον βόρειο Έβρο μετά από τροχαίο

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοίνωσε ότι, το απόγευμα της Πέμπτης, ο Επαγγελματίας Οπλίτης (ΕΠ.ΟΠ.) Λοχίας Πεζικού (ΠΖ) Κ.Κ., ετών 31, άγαμος, που υπηρετούσε σε Μονάδα του Δ΄ Σώματος Στρατού (Δ΄ ΣΣ «ΘΡΑΚΗ»), τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο. 

Αυξάνεται ο αριθμός των απουσιών προς διευκόλυνση των μαθητών - αθλητών σε αγώνες υψηλού επιπέδου

Στη διευκόλυνση των μαθητών/τριών –αθλητών/τριών οι οποίοι/ες είναι μέλη των ελληνικών εθνικών ομάδων προχώρησε το Υπ. Παιδείας με την αντικατάσταση της παρ. 46 του άρθρου 13 του ν. 3149/2003 (Α΄141) με το άρθρο 95 του ν. 4547/2018 (Α’ 102),

Μετακινούνται δύο γιατροί για τις εφημερίες της Χειρουργικής στο νοσοκομείο Καρδίτσας

Άμεση αν και μερική ήταν η ανταπόκριση της 5ης Υ.Π.Ε. σύμφωνα με το ρεπορτάζ του KarditsaLive.Net στο αίτημα για ενίσχυση με αγροτικούς γιατρούς του ΤΕΠ Χειρουργικής του νοσοκομείου Καρδίτσας, προκειμένου να μην τεθεί θέμα λειτουργίας του.

Ανακοίνωση της Ε.Ο.Α.Σ.Κ. για τις ζημιές σε καλλιέργειες από την χαλαζόπτωση της 13ης Ιουνίου

Μεγάλες ζημιές σε καλλιέργειες με πεπόνια, καρπούζια, βαμβάκι, κλπ προκάλεσε η χαλαζόπτωση που έπληξε τα χωριά Καλογριανά, Αγία Τριάδα, Ριζοβούνι, Κρανιά και στην ευρύτερη περιοχή την Τετάρτη 13 Ιούνη.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ