.
.
.
.
.

Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018

Αναρτήθηκαν οι δικαιούχοι του παιδικού κατασκηνωτικού προγράμματος ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ 2018

Οι δικαιούχοι των παροχών του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας που είχαν υποβάλλει ηλεκτρονική αίτηση για το παιδικό κατασκηνωτικό πρόγραμμα 2018 μπορούν να ενημερώνονται για τα αποτελέσματα της κλήρωσης από την ειδική ηλεκτρονική εφαρμογή που έχει τεθεί σε λειτουργία μέσω της ιστοσελίδας του ΟΠΕΚΑ.

Αποκλεισμός στα προημιτελικά του Libema Open για τον Στ. Τσιτσιπά

O Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να προσπεράσει το εμπόδιο του Richard Gasquet στα προημιτελικά του Libema Open και ηττήθηκε από τον Γάλλο έπειτα από δυο χαμένα tie-break, σε έναν αγώνα που δεν είχε break.

Επίσκεψη μαθητών Ρομά στη Λέσχη Φωτογραφίας και Κινηματογράφου Καρδίτσας (ΛΕΦΚΚ)

Το Παράρτημα Ρομά του Κέντρου Κοινότητας της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Καρδίτσας σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς του 19ου Δημοτικού σχολείου διοργάνωσαν εκπαιδευτική επίσκεψη για τους Ρομά μαθητές.

Συνέντευξη τύπου για την ημερίδα για τη νέα Κ.Α.Π. δόθηκε στη Λάρισα

Κάλεσμα σε όλους τους αγρότες και κτηνοτρόφους να παρακολουθήσουν την ημερίδα με θέμα: «Το μέλλον της Αγροτικής Παραγωγής - Νέα ΚΑΠ 2021-2027», απήυθηνα οι διοργανωτές σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας.

Σε λειτουργία οι κάμερες που θα καταγράφουν όσους δεν πληρώνουν διόδια

Σε λειτουργία τίθενται από σήμερα ειδικές ηλεκτρονικές κάμερες στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, που θα βεβαιώνουν παραβάσεις σχετικές με τη μη καταβολή τέλους διοδίων.

Ανακοινώσεις της ΔΕΗ προς τους αγρότες του ΤΟΕΒ Τιτανίου & ΤΟΕΒ Σελλάνων

Σε συνέχεια της Απόφασης του Πρωτοδικείου Καρδίτσας για τη συνεχή παροχή ηλεκτρικής ενέργειας έως τις 17-10-2018 για τον ΤΟΕΒ ΤΙΤΑΝΙΟΥ, η ΔΕΗ, απευθυνόμενη στους αγρότες της περιοχής, ανακοινώνει:

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ