.
.
.
.
.

Σάββατο, 16 Ιουνίου 2018

Ηρακλής Σοφάδων: Ο Γιώργος Γκατζίκης ως βοηθός προπονητής του Λ. Καλογεράκη

Η διοίκηση του ΗΡΑΚΛΗ ΣΟΦΑΔΩΝ ειναι στην ευχάριστη θέση να να ανακοινώσει την συνεργασία με τον ΓΙΩΡΓΟ ΓΚΑΤΖΙΚΗ ως βοηθο προπονητη της ομαδας δίπλα στον ΛΑΜΠΡΟ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ.

Γιώργος Τσιτσιμπής: "Δημογραφικό προλαβαίνουμε ή είναι ήδη αργά; προς Βουλευτές, αρμόδιους φορείς και παράγοντες"

Για πολλούς το δημογραφικό είναι το πρώτιστο εθνικό ζήτημα. Μπορεί να ακούγεται ίσως υπερβολικό, αλλά η τεκμηρίωση που γίνεται από τους υπερασπιστές της άποψης, δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης.

Απορρίφθηκε με 153 "Όχι" η πρόταση δυσπιστίας από τη Ν.Δ. - Διαγραφή Δ. Καμμένου από τους ΑΝ.ΕΛ.

Με 153 «όχι» απορρίφθηκε η πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ. «Ναι» από τον Δημήτρη Καμμένο, ο οποίος λίγη ώρα αργότερα διαγράφηκε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Εξόρμηση για την προστασία του χωριού της Οξυάς: "Αιολικά πάρκα στο Δήμο Μουζακίου ...καιρός να μας ενημερώσουν και λίγο!!!"

Πολύς, το λέμε για ακόμα μία φορά, τελευταία ο θόρυβος και οι αντιδράσεις για τις σχεδιαζόμενες «επενδύσεις» σε αιολικά πάρκα, που αφορούν άμεσα και περιοχές του νομού μας, γεγονός που έχει αναγκάσει πολλούς φορείς, δημόσια πρόσωπα και απλούς πολίτες αλλά και τα ίδια τα πολιτικά κόμματα (δια των αρμόδιων τοπικών τους οργάνων) να εκφράσουν δημόσια την αντίθεσή τους στα συγκεκριμένα σχέδια.

Ανακοίνωση του Συλλόγου Φίλων Σιδηροδρόμου Καρδίτσας για τη Δημοπράτηση Ηλεκτροκίνησης - Τηλεδιοίκησης της Σιδηροδρομικής Γραμμής Παλαιοφαρσάλου - Καλαμπάκας

Σύμφωνα με δηλώσεις του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Σπίρτζη Χρήστο καθώς και αξιωματούχων του ΟΣΕ, μέχρι το τέλος του χρόνου θα παραδοθεί σε πλήρη κυκλοφορία η ηλεκτροδοτούμενη σιδηροδρομική γραμμή Αθηνών – Θεσσαλονίκης, μειώνοντας στο μισό την απόσταση των δύο μεγαλύτερων αστικών κέντρων της χώρας αλλά και των ενδιάμεσων προορισμών.

Α.Σ. Αναγέννηση 1904: Ανακοίνωση πρόσληψης του προπονητή Γ. Κεφαλά

Ο ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας 1904 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν' ανακοινώσει ότι προσθέτει στην υπάρχουσα προπονητική φαρέτρα του άλλον έναν αξιόλογο προπονητή με πλούσιο βιογραφικό τον κ. Γιώργο Κεφαλά τον οποίο και καλωσορίζει στην μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης.

Ανακοίνωση του Συλλόγου Καρδιτσιωτών Ν. Φθιώτιδας «Ο Καραϊσκάκης» για το συλλαλητήριο της Δευτέρας (18/6) για τη Μακεδονία

Ο Σύλλογος Καρδιτσιωτών Ν. Φθιώτιδας «Ο Καραϊσκάκης» πιστός στις αξίες της παράδοσης, του πολιτισμού, και απαιτώντας τον αυτονόητο σεβασμό στην ιστορική αλήθεια,

Εξαρθρώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. οργανωμένο δίκτυο στην έκδοση πλαστών αδειών οδήγησης - 15 συλλήψεις

Από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας ολοκληρώθηκε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για την αποδόμηση οργανωμένου εγκληματικού δικτύου, που δραστηριοποιούνταν στη έκδοση αδειών οδήγησης, χωρίς να τηρείται η προβλεπόμενη διαδικασία, καθώς και στη μετατροπή πλαστών αδειών οδήγησης χωρών της Ε.Ε. σε γνήσιες ελληνικές.

Δύο νέοι νεκροί μετά από πτώση αυτοκινήτου σε γκρεμό στην Κάρπαθο

Βουτιά θανάτου αυτοκινήτου σε γκρεμό, που στοίχισε τη ζωή σε νεαρό ζευγάρι είχαμε στο 10ο χλμ. της Επαρχιακής οδού Αρκάσας – Φοινίκι στην Κάρπαθο και μετά από έρευνες που διενήργησαν κάτοικοι και αστυνομικοί.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ