.
.
.
.
.

Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018

Α.Σ. Αναγέννηση 1904: Ενεργοποιήθηκε και επίσημα το τμήμα μπάσκετ της Αναγέννησης

«Ο Α.Σ Αναγέννηση Καρδίτσας 1904 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στο φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας ότι μετα απο 15 περίπου χρόνια αναβιώνει το τμήμα μπάσκετ της Αναγέννησης Καρδίτσας!

Με επιτυχίες επέστρεψαν από το Βόλο 16 κολυμβητές/τριες του Κ.Ο.Κ.

Το Σαββατοκύριακο 16-17 Ιουνίου διεξήχθησαν στο Βόλο οι Θερινοί Αγώνες Προαγωνιστικών Κατηγοριών στους οποίους συμμετείχαν 587 αθλητές και αθλήτριες από 20 κολυμβητικά σωματεία όλης της Θεσσαλίας

Ξεκινά την Τετάρτη (20/6) η 7η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης & Δημιουργικότητας των Παιδικών Βιβλιοθηκών

Ξεκινά την Τετάρτη 20 Ιουνίου, με κάθε επισημότητα, στις Παιδικές Βιβλιοθήκες του Δ.Ο.Π.Α.Κ. Δήμου Καρδίτσας, η 7η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2018, που οργανώνει και συντονίζει η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος, και υλοποιείται σε περίπου 140 βιβλιοθήκες σε όλη την Ελλάδα.

"Παρών" στις εκλογές του 2019 για το Δήμο Καρδίτσας δήλωσε ο Κώστας Παπαλός (+Φώτο)

Πολιτική εκδήλωση πραγματοποίησε το απόγευμα της Τρίτης (19/6) η παράταξη "Δυνατή Καρδίτσα" του Κώστα Παπαλού με τον πρώην Δήμαρχο Καρδίτσας να γνωστοποιεί ουσιαστικά την πρόθεσή του να είναι εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του 2019.

Ανακοίνωση - κάλεσμα της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ. Μουζακίου στις μητέρες μικρών παιδιών

Η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε.), εξέδωσε την πρόσκληση του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής έτους 2018-2019».

Στους "16" του τουρνουά Gerry Weber Open ο Στ. Τσιτσιπάς που "πέταξε" έξω το Νο 18 στον κόσμο!

Με μια μεγάλη εμφάνιση συνδύασε την πρώτη του αναμέτρηση στο Halle ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος επιβλήθηκε με 2-0 σετ του No. 18 της παγκόσμιας κατάταξης, Lucas Pouille, και πανηγύρισε μια εντυπωσιακή πρόκριση για τους "16" του Gerry Weber Open.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ