.
.
.
.

Σάββατο, 02 Ιουνίου 2018

Ιπποειδή απ’ όλη την Ελλάδα σε ζωοπάζαρο στην Καρδίτσα (+Φώτο +Βίντεο)

Ιπποειδή από ιπποφορβεία αλλά και από μεμονωμένους εκτροφείς, θα εκτίθενται προς πώληση την Κυριακή 3 Ιουνίου και μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας, στο εξαμηνιαίο ζωοπάζαρο που πραγματοποιείται στην Καρδίτσα.

Θυμήθηκαν στο Δήμο Σοφάδων ότι είναι έκθετοι για τη μη εφαρμογή του νέου κανονισμού για τα προσωπικά δεδομένα

Κάλλιο αργά παρά ποτέ όπως λέει ο σοφός λαός στο Δημοτικό Συμβούλιο Σοφάδων που έστω και εκπρόθεσμα έφεραν προς συζήτηση το ζήτημα με το νέο Ευρωπαϊκό Κανονισμό για τα Προσωπικά Δεδομένα.

Σύλλογος Λογιστών: "Αλλάξαν οι βεβαιώσεις αποδοχών: Οι φορολογούμενοι είναι οι μόνοι υπεύθυνοι να το ελέγξουν"

Χωρίς καμία προειδοποίηση, χωρίς καν να γνωρίζουμε γιατί, οι υπεύθυνοι (ο Θεός να τους κάνει) του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, άλλαξαν τις βεβαιώσεις αποδοχών των συνταξιούχων του Δημοσίου.

Πλήθος κόσμου στην ενημερωτική εκδήλωση στην Καρδίτσα για τις παρενέργειες των αιολικών πάρκων (+Φώτο +Βίντεο)

Σημαντικές πτυχές του θέματος που έχει προκύψει με τις ανεμογεννήτριες στην περιοχή των Αγράφων αναπτύχθηκαν σήμερα Σάββατο 2 Ιουνίου, σε εκδήλωση που οργάνωσε στην Καρδίτσα το Δίκτυο για την σωτηρία των Αγράφων.

Συμμετοχή Σ.Ε.Α.Ν. Καρδίτσας στο παμμακεδονικό συλλαλητήριο στη Λάρισα

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Καρδίτσας, σε έκτακτη συνεδρίαση του, αποφάσισε την συμμετοχή του Συνδέσμου στην ανοικτή εκδήλωση-συλλαλητήριο για την Μακεδονία που διοργανώνεται την Τετάρτη 6 Ιουνίου και ώρα 19:30 στην κεντρική πλατεία της Λάρισας.

Ορκίζεται πρωθυπουργός ο Ισπανός Σοσιαλιστής Πέδρο Σάντσεθ

Ο Ισπανός Σοσιαλιστής Πέδρο Σάντσεθ πρόκειται να ορκιστεί σήμερα επικεφαλής μιας κυβέρνησης την οποία δεν έχει ακόμη σχηματίσει, αφού κατάφερε χθες Παρασκευή να ανατρέψει τον συντηρητικό Μαριάνο Ραχόι με την πρόταση μομφής εναντίον του.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (4-10/6) των δύο Κινητών Αστυνομικών Μονάδων στα χωριά της Π.Ε. Καρδίτσας

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (4-10 Ιουνίου) των δύο Κινητών Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) στα χωριά της Π.Ε. Καρδίτσας γνωστοποίησε η Ελληνική Αστυνομία.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ