.
.
.
.
.

Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018

Νέο Δ.Σ. στον Α.Ο. Σελλάνων

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο απέκτησε ο Α.Ο. Σελλάνων που για δεύτερη χρονιά θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Εκ νέου κήρυξη περιοχών της Π.Ε. Λάρισας σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας

Την εκ νέου κήρυξη σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας περιοχών της Π.Ε.Λάρισας υπέγραψε την Πέμπτη (21/6) ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός μετά από σχετική εξουσιοδότηση από το Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας προκειµένου να αντιµετωπισθούν οι ζηµιές από τις καταστροφικές πληµµύρες του περασμένου Φεβρουαρίου.

Αιτήσεις για την πρόσληψη εργαζομένων για δίμηνη απασχόληση στις κατασκηνώσεις του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα

Στην πρόσληψη έως 32 ατόμων δίμηνης απασχόλησης διαφόρων ειδικοτήτων για τις Κατασκηνώσεις Νεράιδας Καρδίτσας προχωρά ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα.

Στο αρχείο 12 "ύποπτα" για στοιχηματισμό παιχνίδια της Football League

Δώδεκα "υποπτα" παιχνίδια της Football League για χειραγώγηση -ανάμεσα στα οποία και ένα της Αναγέννησης- τέθηκαν στο αρχείο μετά τη σημερινή (Πέμπτη 21/6) συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού αφού δεν υπήρξαν αποδεικτικά στοιχεία.

Κώστας Τσαλικίδης: Ποινική δίωξη μετά από 13 χρόνια για τον μυστηριώδη θάνατο του πρώην στελέχους της Vodafone

Ποινική δίωξη κατ´ αγνώστων δραστών άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας για την υπόθεση του πρώην στελέχους της Vodafone, Κώστα Τσαλικίδη.

Υπογράφθηκε η σύμβαση αποκατάστασης βλαβών στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Τρικάλων προϋπολογισμού 2,2 εκατ. ευρώ

Στην αποκατάσταση ζημιών που προκλήθηκαν από έντονα καιρικά φαινόμενα στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων προχωρά η Περιφέρεια καθώς υπογράφθηκε η σύμβαση κατασκευής του έργου «Αποκατάσταση βλαβών στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας Π.Ε. Τρικάλων προκληθεισών από χιονοπτώσεις κατά την περίοδο Δεκεμβρίου 2016 – Ιανουαρίου 2017», προϋπολογισμού 2.200.000,00 ευρώ (με ΦΠΑ).

Βραδιά αφιερωμένη στον ποιητή και στιχουργό Μιχάλη Γκανά στους Σοφάδες

Μια μοναδική μουσικοποιητική βραδιά θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παρευρεθούν αύριο Παρασκευή 22 Ιουνίου στις 9 το βράδυ στον υπαίθριο χώρο του Πνευματικού Κέντρου Σοφάδων

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ