.
.
.
.

Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018

Έως 16 Ιουλίου ανοικτό το σύστημα για την υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων

Ξεκίνησαν την Παρασκευή 22 Ιουνίου οι διαδικασίες για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων (Μ.Δ.) 2018 και ολοκληρώνονται την Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018 όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του Υπουργείο Παιδείας.

"Επίσκεψη της Δυνατής Καρδίτσας στον Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων"

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.κ. Τιμόθεο επισκέφθηκε, το πρωί της Παρασκευής 22 Ιουνίου, αντιπροσωπεία της δημοτικής παράταξης του Δήμου Καρδίτσας «ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑ» με τον επικεφαλής της, τ. δήμαρχο κ. Κώστα Παπαλό.

Αποφεύχθηκαν τα χειρότερα με ελικόπτερο τύπου "Χιούι" στο Στεφανοβίκειο

Ένα σοβαρό αεροπορικό ατύχημα, συνέβη στην Αεροπορία Στρατού, ευτυχώς χωρίς ανθρώπινα θύματα ή τραυματισμούς, στις 20 Ιουνίου και έγινε σήμερα γνωστό μάλλον «συμπτωματικώς», είχε ως αποτέλεσμα την μάλλον οριστική όπως φαίνεται διαγραφή του συγκεκριμένου ελικοπτέρου τύπου UH-1H Huey της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού (1η ΤΑΞΑΣ).

Σύλλογος Γυναικών Καρδίτσας: Εκδήλωση για την παγκόσμια ημέρα του πρόσφυγα

Ήταν μια ξεχωριστή εκδήλωση αυτή που οργανώθηκε από τον Σύλλογο Γυναικών Καρδίτσας, με την συμμετοχή του Συλλόγου Γυναικών Σέκλιζας και της Επιτροπής Ειρήνης Καρδίτσας, εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στην παγκόσμια ημέρα του πρόσφυγα την Πέμπτη 21 Ιουνίου στην πλατεία Πλαστήρα (στην είσοδο του Παυσιλύπου).

Συνελήφθη 46χρονος στους Σοφάδες για ναρκωτικές ουσίες

Συνελήφθη, σήμερα Παρασκευή (22/6) το μεσημέρι στους Σοφάδες, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας 46χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Υπογράφθηκε η σύμβαση για τη συντήρηση έξι σηράγγων στην Π.Ε. Τρικάλων

Τη σύμβαση για το έργο «Συντήρηση – λειτουργία σηράγγων οδικού δικτύου Ν. Τρικάλων – Έτους 2018» προϋπολογισμού 243.540,00€ υπέγραψε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ.Αγοραστός με το έργο να χρηματοδοτείται από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Π.Ε. Τρικάλων.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ