.
.
.
.
.

Σάββατο, 23 Ιουνίου 2018

Τιμητικό αφιέρωμα στη ΛΕΦΚΚ στο πλαίσιο των 51ων Καραϊσκακείων

Με το τιμητικό αφιέρωμα στη Λέσχη Φωτογραφίας και Κινηματογράφου Καρδίτσας συνεχίστηκε, το βράδυ της Παρασκευής 22 Ιουνίου, η 51η Διεθνής Γιορτή Πολιτισμού Καραϊσκάκεια που οργανώνει η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Περιήγηση μαθητών προσφύγων στο Αρχαιολογικό Μουσείο Καρδίτσας

Εκπαιδευτική περιήγηση μαθητών στο Αρχαιολογικό Μουσείο Καρδίτσας από τον αρχαιολόγο κ. Κων/νο Βουζαξάκη με θέμα «Η κατοίκηση διαχρονικά στην περιοχή της Καρδίτσας» πραγματοποίησε, το πρωί της Παρασκευής 22 Ιουνίου, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Καρδίτσας, υπό τη διεύθυνση της Προϊσταμένης της κ. Μαρίας Βαϊοπούλου.

Εκδήλωση με θέμα «Διαπολιτισμική προσέγγιση μεταναστών σε χώρους παροχής υγείας» πραγματοποιήθηκε στο Γ.Ν. Καρδίτσας

Μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση με θέμα «Διαπολιτισμική προσέγγιση μεταναστών σε χώρους παροχής υγείας» πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 21 Ιουνίου στο αμφιθέατρο του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Καρδίτσας.

Την Κοιλάδα του Αχελώου επισκέφθηκε ο Ευρωπαίος Επίτροπος Χρ. Στυλιανίδης

"Το νέο ευρωπαϊκό πρόγραμμα RescEU θα σώσει ζωές και περιουσίες σε όλη την Ευρώπη" αυτό τόνισε από την Κοιλάδα του Αχελώου, ο Ευρωπαίος Επίτροπος αρμόδιος για Ανθρωπιστική βοήθεια και διαχείριση κρίσεων Χρήστος Στυλιανίδης.

8 τουλάχιστον περιπτώσεις εκρήξεων ΑΤΜ βαρύνουν την 3μελή σπείρα που χτύπησε το 2016 στο Λεοντάρι

Δικογραφία σχηματίστηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε βάρος τριών αλλοδαπών (δύο ανδρών ηλικίας 32 και 33 ετών και μίας 32χρονης γυναίκας),

Αθ. Καραντάνας: "Στην τύχη του έχει αφεθεί το Αγναντερό από τη Δημοτική Αρχή Μουζακίου"

Το χωριό είναι γεμάτο σκουπίδια ,ακόμη και στη κεντρική πλατεία (βλ.φωτ.), οι δημοτικοί κοινόχρηστοι χώροι βρώμικοι, πολλά οικόπεδα μέσα στο χωριό ακαθάριστα και σε λίγο καιρό θα κινδυνεύουμε από πυρκαγιές.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ