.
.
.
.
.

Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018

Μια κουζίνα ασφαλής για τα παιδιά

Η κουζίνα συνήθως είναι ένας από τους πιο αγαπημένους χώρους των παιδιών, ταυτόχρονα όμως και αποτελεί απαγορευμένο χώρο γι’ αυτά λόγω των πολλών κινδύνων που κρύβει.

Αφιερωμένη στον ελληνικό κινηματογράφο η αποχαιρετιστήρια γιορτή του Β' παιδικού σταθμού

Στον αγαπημένο και γεμάτο νοσταλγία χώρο του ελληνικού κινηματογράφου είχαν τη χαρά να «ταξιδέψουν» τα παιδιά, οι γονείς και όσοι ακόμη φίλοι μπόρεσαν να παρευρεθούν στην καλοκαιρινή γιορτή του΄Β Παιδικού Σταθμού του Δήμου Καρδίτσας την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΠΕΔ Θεσσαλίας για την εκδημία του Μητροπολίτη Λαρίσης & Τυρνάβου, Ιγνατίου

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας εκφράζουν τη θλίψη τους για την κοίμηση του Μακαριστού Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου Ιγνατίου, ενός Ιεράρχη που υπηρέτησε υποδειγματικά την Ορθοδοξία αλλά και τον ποίμνιό του.

Το Δ.Σ. του ΕΒΕ προχώρησε στην ανάθεση της διοργάνωσης Εμποροβιοτεχνικής και Εκπτωτικού Χωριού

Δεκτή κατά πλειοψηφία έκανε το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου της πρόταση της Διοικητικής Επιτροπής για την ανάληψη της διοργάνωσης της Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης και του Εκπτωτικού Χωριού από την εταιρεία Alfa Εxpo, του κ. Καραμπίκα.

Την αντίθεση του στα αιολικά πάρκα στα Άγραφα εκφράζει μέσω ψηφίσματος το ΕΒΕ Καρδίτσας

Σάρκα και οστά πήρε η εκφρασμένη από την προηγούμενη συνεδρίαση θέση του Επιμελητηρίου Καρδίτσας κατά της εγκατάστασης αιολικών πάρκων στην κορυφογραμμή των Αγράφων.

Αποχώρηση του συνδυασμού Κατσίκη από τη συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΕΒΕ Καρδίτσας

Μικρής διάρκειας ήταν η παραμονή των περισσοτέρων μελών του συνδυασμού του κ. Κατσίκη στην συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΕΒΕ της Τρίτης, καθώς πριν ουσιαστικά ξεκινήσει η διαδικασία υπήρξε αποχώρηση.

Β. Κουκουζέλης: "'Εγινε το πρώτο βήμα για την άρδευση των αμπελιών της τ.κ. Μητρόπολης"

Από το 2005 που έγινε αναδασμός στην περιοχή ‘’ΑΜΠΕΛΙΑ’’ της Τ.Κ Μητρόπολης, έκτασης 727 στρεμμάτων, πάγιο ήταν το αίτημα των κατοίκων για άρδευση των αμπελιών.

Αθωωτική απόφαση του Εφετείου για αιρετούς και μέλη του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Καρδίτσας

Αθωωτική απόφαση έλαβε αργά το μεσημέρι της Τρίτης 26 Ιουνίου σύμφωνα με τις πληροφορίες του KarditsaLive.Net, το Εφετείο Λάρισας για αιρετούς και μέλη του ΠΥΣΠΕ Καρδίτσας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ