.
.
.
.
.

Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018

Κάλεσμα στην ετήσια γενική συνέλευση από την Α.Ε. Καππαδοκικού

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΚΟΥ, σύμφωνα με το καταστατικό του, προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου να παρευρεθούν στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί στο κοινοτικό γραφείο στις 1-7-2018 ημέρα Κυριακή και ώρα 21:00.

Την Κυριακή 1 Ιουλίου το 40ήμερο Μνημόσυνο του Στέργιου Τέγου

Τελούμε την Κυριακή 1 Ιουλίου 2018 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην τ.κ. Μαυρομματίου Καρδίτσας το 40ήμερο Μνημόσυνο για την Ανάπαυση της ψυχής του Αγαπημένου μας Συζύγου, Πατέρα, Παππού, Αδελφού και Θείου Στέργιου Τέγου, ανώτατου αξιωματικού ε.α.

Τοποθέτηση 28 εκπαιδευτικών ειδικοτήτων της Α/βάθμιας εκπαίδευσης σε κενές οργανικές θέσεις

Με απόφαση της Περιφερειακής Διευθντριας Εκπαίδευσης κ. Ελένης Αναστασοπούλου σήμερα Τετάρτη (27/6) πραγματοποιήθηκε η τοποθέτηση των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας σε κενές οργανικές θέσεις.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ. σε Μαγούλα και Μάνδρα μετά από έντονη βροχόπτωση

Ύστερα από την έντονη βροχόπτωση που εκδηλώθηκε κατά τις μεσημεριανές ώρες στην ευρύτερη περιοχή της Μάνδρας και της Μαγούλας Αττικής, η Πυροσβεστική Υπηρεσία μέχρι στιγμής έχει δεχθεί 90 κλήσεις για άντληση υδάτων και 35 κλήσεις για παροχές βοηθείας.

Ιερά Μητρόπολη: Πρόγραμμα εκκλησιασμών 28 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018 και ώρα 7:00΄μ.μ., επί τη ιερά μνήμη των αγίων ενδόξων, πανευφήμων και πρωτοκορυφαίων αποστόλων Πέτρου και Παύλου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού και θα ομιλήσει στον ομώνυμο Ιερό Ναό Τ.Κ. Αγναντερού.

Συνάντηση του υπουργού Κ. Φωτάκη με τη Χρ. Κατσαβριά για τη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων αγροδιατροφής στην Καρδίτσα

Συνάντηση εργασίας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Έρευνας και Καινοτομίας του Υπουργείου Παιδείας κ. Κώστα Φωτάκη, είχε η Βουλευτής Καρδίτσας, κ. Χρυσούλα Κατσαβριά- Σιωροπούλου, την Τρίτη 26 Ιουνίου 2018, προκειμένου να ενημερωθεί για τις δράσεις του υπουργείου και τη δυνατότητα χρηματοδότησης έργων έρευνας και καινοτομίας που αφορούν στο νομό Καρδίτσας.

Ενεργοποίηση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Εξωδικαστικού Μηχανισμού για τους αγρότες

Από σήμερα το πρωί ενεργοποιήθηκε η νέα έκδοση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας για τον Εξωδικαστικό Μηχανισμό, η οποία, μεταξύ άλλων, προσφέρει τη δυνατότητα υποβολής αίτησης και από κατ’ επάγγελμα αγρότες.

«Εκεί που φτερουγίζει ο νους…» ένα ταξίδι στη μαγεία της μουσικής από καθηγητές του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας.

Μια  υπέροχη  μουσική βραδιά είχε την ευκαιρία να απολαύσει το φιλόμουσο κοινό της πόλης της Καρδίτσας την Κυριακή 17 Ιουνίου στο φιλόξενο χώρο του Μουσικού Σχολείου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ