.
.
.
.

Κυριακή, 03 Ιουνίου 2018

Εκδήλωση στο Νεοχώρι για την Παγκόσμια Ημέρα του Περιβάλλοντος με θέμα: «Πράσινες δραστηριότητες - Φροντίζω το περιβάλλον»

Η 5η Ιουνίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα του Περιβάλλοντος και αποτελεί την κύρια εκδήλωση του ΟΗΕ από το 1972 για την ενημέρωση του παγκόσμιου κοινού σχετικά με περιβαλλοντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητακαι να υπενθυμίσει στους ανθρώπους ότι η ανάπτυξη είναι άμεσα συνυφασμένη με το περιβάλλον.

Με έκθεση παλιών ποδηλάτων τίμησε η Καρδίτσα την παγκόσμια ημέρα ποδηλάτου (+Φώτο +Βίντεο)

Με έκθεση παλιών ποδηλάτων, το απόγευμα της Κυριακής 3 Ιουνίου, τίμησε ο Δήμος Καρδίτσας την παγκόσμια ημέρα προς τιμή του συγκεκριμένου μεταφορικού μέσου.

Σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτου με άλογο στην Ηλεία - Τραυματίας η έγκυος οδηγός του Ι.Χ. (+Φώτο)

Μία εικοσιοκτάχρονη γυναίκα τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα όταν πάνω στο αυτοκίνητο το οδηγούσε έπεσε άλογο στην περιοχή της Μυρτιάς Ηλείας.

Η αντικατάσταση μελών στο Δ.Σ. της Λουτρά Σμοκόβου Α.Ε. πεδίο αντιπαράθεσης στο Δ.Σ. Σοφάδων (+Βίντεο)

Πεδίο αντιπαράθεσης ήταν στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Σοφάδων η αντικατάσταση τεσσάρων μελών του Δ.Σ. της Ανώνυμης Εταιρείας "Λουτρά Σμοκόβου Α.Ε."

Σε κλίμα συγκίνησης το πολιτικό μνημόσυνο για τα 13 χρόνια από το θάνατο του Χαρ. Φλωράκη (+ Φώτο)

«Ένας αιώνας αγώνας και θυσία το ΚΚΕ στην πρωτοπορία» ήταν το σύνθημα που μαζί με αντάρτικα τραγούδια αντήχησαν την Κυριακή στον Άη Λια στην εκδήλωση τιμής και μνήμης για τα 13 χρόνια από το θάνατο του Χαρίλαου Φλωράκη,

Περιβαλλοντική Οικολογική Παρέμβαση: "Άλλαξε το χρώμα του νερού στον ποταμό Πάμισο"

Αγαπητοί Πολίτες

Ξαφνικά τις τελευταίες μέρες και μετά από καταγγελίες Συνδημοτών μας διαπιστώθηκε ότι, το νερό στο Ποτάμι της Βατσουνιάς, στη θέση "Στουρνάρι" και λίγο πάνω από τη "Γέφυρα για Μαρτίνι", "Άρχισε να αφρίζει και πήρε ένα χρώμα Μπλε - Πράσινο - Κίτρινο".

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ