.
.
.
.
.

Τρίτη, 05 Ιουνίου 2018

Έκλεισε με τους τερματοφύλακες ο Ολυμπιακός Βόλου

Μετά την μεταγραφή του τερματοφύλακα Αστέριου Γιακουμή ο Ολυμπιακός Βόλου έκλεισε νωρίς νωρίς τις υπόλοιπες θέσεις κάτω απο τα δοκάρια με μία ακόμα μεταγραφή του Κώστα Παλιούρα και μία ανανέωση με τον Αχιλλέα Κωνσταντίνου.

Ολοκληρώθηκαν τα εκπαιδευτικά σεμινάρια για τα μέλη της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε

Ολοκληρώθηκαν το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Ιουνίου 2018 στη Λάρισα τα επιμορφωτικά σεμινάρια από το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, για τους δημοσιογράφους της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε και του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ).

Η Οικολογική Θεσσαλία για την Παγκόσμια Ημέρα του Περιβάλλοντος

Παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος η 5η Ιουνίου κάθε έτους, μία ιδιαίτερα σημαντική ημέρα, με την προϋπόθεση, όμως, ότι δεν θα αρκούμαστε σε επετειακές εκδηλώσεις και θα θυμόμαστε το περιβάλλον μόνο μία φορά το χρόνο. Το περιβάλλον είναι η ζωή μας και πρέπει να μεριμνούμε για αυτό κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε στιγμή.

"Δημογραφικό: κοινωνικό πρόβλημα ή εθνική απειλή;" άρθρο του Φ. Βρέκου

Το Δημογραφικό αποτελεί πρόβλημα, πάνω στο οποίο η ελληνική Πολιτεία πρέπει να σκύψει, κατά προτεραιότητα. Προκύπτει δε τούτο από νεότερες επιστημονικές έρευνες που έχουν διεξαχθεί σχετικά.

Στο Κερασοχώρι του δήμου Αγράφων πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Δικτύου Δήμων περιοχής Πίνδου

Την 1η Ιουνίου 2018 στο Κερασοχώρι του δήμου Αγράφων Ευρυτανίας πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση των εταίρων του ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΗΜΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΙΝΔΟΥ.

ΗΔΙΚΑ: Χρήσιμος οδηγός για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα για την υποβολή του Α21 (επιδόματος τέκνων)

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το μεσημέρι της Τρίτης (5/6) η ΗΔΙΚΑ, φαίνεται ότι το 73% των αιτήσεων που έχουν υποβληθεί στη νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα είναι ολοκληρωμένες σε τελικό στάδιο, με συμπληρωμένα όλα τα απαραίτητα στοιχεία.

Οι κινήσεις για την Προστασία των Αγράφων για την ενημερωτική εκδήλωση στην Αθήνα

Αγραφιώτες από τα χωριά της Καρδίτσας και της Ευρυτανίας έδωσαν το παρών, στην ημερίδα που διοργάνωσαν το Σάββατο 2.6.2018 στην Αθήνα, το Δίκτυο Φορέων και Πολιτών της Καρδίτσας για την Προστασία των Αγράφων από κοινού

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ