.
.
.
.
.

Πέμπτη, 07 Ιουνίου 2018

Εκπαιδευτική ημερίδα διαπραγματευτών της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα (Πέμπτη 7/6), εκπαιδευτική ημερίδα διαπραγματευτών Ελληνικής Αστυνομίας στη Λάρισα, έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας.

Ισχυρό μήνυμα για συμμετοχή σε εθελοντική αιμοδοσία έστειλε η 5η ποδηλατοβόλτα στο Μελισσοχώρι

Για πέμπτη συνεχή χρονιά μικροί και μεγάλοι ποδηλάτες του τόπου μας επιλέγουν την παγκόσμια ημέρα ποδηλάτου για να διατρανώσουν μαζικα το μήνυμα "Γίνε εθελοντής μη μένεις θεατής" και το φορούν καπέλο στο κεφάλι τους!

Κ. Αγοραστός από τη Σόφια: Περισσότερα κονδύλια στις πολιτικές για τους νέους από την Ε.Ε.

Την αύξηση του προϋπολογισμού των πολιτικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που αφορούν τους νέους, πρότεινε ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ), Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός μιλώντας σήμερα στη συνεδρίαση της Επιτροπής για τη Χωρική Πολιτική Συνοχής και Προϋπολογισμού ΕΕ της Επιτροπής των Περιφερειών της ΕΕ στη Σόφια.

Η ΠΕΔ Θεσσαλίας για τη συνάντηση με τον Γ.Γ. του ΥΠ.ΕΣ. στην Καρδίτσα για τον "Κλεισθένη 1"

Σε κλίμα εποικοδομητικής συνεργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 07 Ιουνίου 2018 στα γραφεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Θεσσαλίας στην Καρδίτσα, συνάντηση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών - Διοικητικής Ανασυγκρότησης και μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Κωνσταντίνου Πουλάκη

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ