.
.
.
.
.

Παρασκευή, 08 Ιουνίου 2018

Αποκλειστική έκπτωση της Cartridge World στα laser μελάνια CW

Η Cartridge World προσφέρει αποκλειστική έκπτωση στους αναγνώστες του www.karditsalive.net. Επισκεφθείτε το www.cartridgeworld.gr  χρησιμοποιήστε το κουπόνι: karditsalive και κερδίστε έκπτωση 15% στα laser μελάνια CW καθώς και δωρεάν μεταφορικά στην παραγγελία σας!

Το 2ο διασυλλογικό πρωτάθλημα και 2ο κύπελλο Ελλάδας στο αγωνιστικό τάβλι φιλοξένησε η Καρδίτσα

Πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο Σαβ/κο 2-3 Ιούνη στην Καρδίτσα, οι τελικοί του 2ου διασυλλογικού πρωταθλήματος Ελλάδος και του 2ου κυπέλλου Ελλάδος με την συμμέτοχη 5 συλλόγων που καλλιεργούν το αγωνιστικό τάβλι -BACKGAMMON σύμφωνα με τους διεθνής κανονισμούς

Φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου ακαδημιών την Κυριακή (10/6) στον Παλαμά για την ενίσχυση της "Φλόγας"

Φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου θα πραγματοποιηθεί για 3η συνεχή χρονιά στον Παλαμά, με πρωτοβουλία της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ηρακλής Παλαμά και τη συμμετοχή ακόμη πέντε ακαδημιών της Καρδίτσας (Αναγέννηση, Εθνικός, Πανελλήνιος, Π.Α. Σοφάδων και Πλαστήρας).

Απορρίφθηκε η ένσταση του Απόλλωνα Μακρυχωρίου από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΚ

Μετά από 25 ημέρες από την ημερομηνία που έγινε η ένσταση του Απόλλων Μακρυχωρίου (όπως σας ενημέρωσε πρώτο το KarditsaLive.Net) σχετικά με υπέρβαση του ορίου των δύο παικτών άνω των 40 ετών στον αγώνα Δόξας Μητρόπολης με Ατρόμητο Παλαμά (2-0)

Πήρε αυτό που ήθελε στη Λιθουανία η Ντρισμπιώτη - Καλή εμφάνιση και για τον Παπαμιχαήλ

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη του Φωκιανού Καρδίτσας ξεχώρισε όπως αναμενόταν στο φεστιβάλ βάδην στο Άλιτους της Λιθουανίας, αφού με 1 ώρα 32.33 έκλεισε θέση για την ομάδα, που θα πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου.

Συνελήφθησαν δύο 39χρονοι στα Τρίκαλα για διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθησαν σήμερα Παρασκευή (8/6) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, δύο 39χρονοι, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

ΕΦΚΑ: Αναρτήθηκαν οι βεβαιώσεις ασφαλιστικών εισφορών 2017 Μη Μισθωτών Ασφαλισμένων

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Ε.Φ.Κ.Α. ενημερώνει ότι οι βεβαιώσεις ασφαλιστικών εισφορών 2017 Μη Μισθωτών Ασφαλισμένων, για φορολογική χρήση, έχουν αναρτηθεί στον ατομικό λογαριασμό κάθε ασφαλισμένου στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες σε νέα επιλογή «ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΕΦΚΑ».

Εθελοντική αιμοδοσία στο.. θρανίο!

Στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Καρποχωρίου έκανε την είσοδό του και φέτος, για τρίτη συνεχή χρονιά, το ασθενοφόρο του γενικού νοσοκομείου Καρδίτσας, με το πλήρωμα του τμήματος αιμοδοσίας για την πραγματοποίηση βιωματική δράσης στο σχολείο.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ